Expoziție realizată de copii @ Turnul Croitorilor

Home $ Cultural $ Expozitii $ Expoziție realizată de copii @ Turnul Croitorilor

by | Jun 25, 2016 | Expozitii

O expoziție de pictură, desen și ceramică realizată de copii va fi expusă la Bastionul Croitorilor din Cluj-Napoca, între 6 și 11 iulie 2016. Evenimentul va reuni lucrări realizate în ultimul an de micii artiști participanți la activitățile creative organizate de Calendarul Magic și coordonate de artista vizuală Liliana Csaki. Vernisajul expoziției va avea loc în data de 6 iulie, începând cu ora 18:00. Expoziția va fi deschisă de către d-na Lect. Univ. Dr. Cristina Metea.

Activitățile Calendarului Magic își propun să dezvolte creativitatea, spontaneitatea și capacitatea de muncă în echipă a copiilor. În același sens, atelierele vor să dezvolte posibilitățile tehnice ale participanților.

De asemenea, atelierele sunt menite să încurajeze dialogul și schimbul de idei dintre copii. Conform Lilianei Csaki, „una dintre cele mai mari realizări ale noastre este faptul că am reușit să creăm o comunitate unită în jurul artelor vizuale. Credem mult într-o atmosferă de lucru bazată pe dialog și învățare. Dialogul direct e formula cea mai potrivită pentru a stimula imaginația artistică a copiilor, dar și pentru a încuraja interesul lor față de colaborarea cu ceilalți membri ai grupului”.

Vârstele artiștilor sunt cuprinse între 3 și 12 ani, iar selecția va aduce în fața publicului aproximativ 100 de lucrări. Expoziția își așteaptă vizitatorii de luni până vineri, între 10:00 și 20:00, iar sâmbătă și duminică între orele 10:00 și 18:00. Intrarea este liberă.

expozitie copii

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!