Sit Down Comedrink @ Winners Tennis Club

Home $ Stand-up Comedy $ Sit Down Comedrink @ Winners Tennis Club

by | Jun 28, 2016 | Stand-up Comedy

Sit Down Comedrink este un show live derivat din video podcastul epic pe care echipa Epic Show Oficial (fostă Cenzurat, pentru nostalgici) l-a început după încheierea contractelor cu televiziunile care le-au susținut creativitatea.

Îmbinînd elemente de stand-up și impro cu eternele povești pe care le are orice om normal atunci cînd se întâlnește cu prietenii, sit-down comedrinkul e o inovație revoluționară în domeniu și, în același timp, o gură de aer proaspăt în peisajul umoristic actual.

comedrink

Scurtă prezentare a echipei:

Bogdan Bob Radulescu – fire protestatară prin excelență și cameleom bun la toate, Bogdan e genul actorului veșnic grăbit, dar nu grăbit să plece acasă, ci grăbit să corecteze derapajele din societate. Iar modul prin care face asta e simplu: dă din gură.
Tibi Codorean – atlet semi-profesionist în domeniul jocurilor de cuvinte, Tibi e dovada ambulantă că poate ieși ceva bun din tine chiar și dacă ai fost cel mai mare tocilar din școala generală.
Adrian Cucu – un om de o profunzime ce ar stîrni invidii oricărui ocean, Adrian poate încapsula într-o singură analogie mai mult adevăr și filosofie pură decît pot cuprinde biblioteci întregi.
Dragoș Stan – cel mai ardelean dintre moldoveni, Dragoș e singurul om capabil să viralizeze un clip de pe internet doar povestind despre el prietenilor.
Druidul – în egală măsură părinte spiritual și antropid creativ, omul din umbră al Epic Show-ului e un fel de vrăjitor video care îi ține în frîu pe băieți cu un singur click, cel cu care-i taie la montaj.

Rezervari la numarul de telefon: 0755-740-407.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!