Descopera, Recomandări

8 piscine din Cluj unde te poți relaxa vara aceasta

Temperaturile care se apropie de 40°C și uneori chiar le depășesc în plin sezon al verii sunt cel mai bun motiv pentru o escapadă la piscină. În weekend-uri cu siguranță te tentează un bronz sănătos și o zi de relaxare sub razele soarelui, însă dacă job-ul îți permite, probabil te gândești să-ți iei laptopul la piscină chiar în mijlocul săptămânii și să te răcorești în apă între mail-uri, telefoane, o poză pe Instagram… și alte task-uri.
Ne-am gândit, așadar, să-ți ușurăm deciziile și să-ți prezentăm câteva opțiuni cu piscine din Cluj și din apropiere unde te poți relaxa vara aceasta.

Pensiunea La Mesteceni este situată în Sălicea, la numai 14 km de oraș și agitația sa. Dispune de două piscine încălzite cu panouri solare, una pentru adulți și una special amenajată pentru copii. Copiii sub 4 ani au acces gratuit, iar pentru cei între 4 și 10 ani tariful este de 30 lei/zi luni – vineri și 40 lei/zi sâmbătă și duminică. Include acces la vestiar, loc de joacă și teren de sport. Pentru adulți, tariful este de 40 lei/zi în timpul săptămânii și 50 lei/zi în weekend, și include acces la vestiar, șezlong și teren de sport. Până la data de 1 iunie rezervările la piscină se fac telefonic ( 0754 041 508) în limita locurilor disponibile. Din 1 iunie inclusiv recomandăm ca rezervările să se facă online, deoarece cele telefonice sunt aproape imposibil de gestionat în zilele cu flux mare de oameni.

la_mesteceni

Sun Garden Resort este o altă opțiune demnă de luat în considerare. Piscinele, atât exterioare cât și interioare sunt absolut superbe și chiar dacă o zi petrecută aici te costă puțin, merită fără îndoială. De luni până joi, tariful de acces este de 50 de lei/persoană, iar vineri, sâmbătă și duminică 75 de lei. Asta în cazul adulților. Dacă vorbim despre copii, prețurile sunt de 35 lei, luni – joi, 49 de lei vineri şi în weekend. Puteți opta și pentru un circult Wellness & Spa, detalii aici.

sun garden

Grand Hotel Italia este o recomandare accesibilă pentru cei care nu vor să se îndepărteze de oraș, fiind situat în cartierul Bună Ziua. Piscina este deschisă în timpul sezonului cald  de la ora 10:00 până  la ora 20:00, de luni pana vineri, iar sâmbătă și duminică de la 09:00 până la ora 20:00. Tarifele de acces la piscina exterioară sunt de 60 lei în timpul săptămânii și 80 lei în weekend pentru adulți, 30 lei de luni până vineri și 40 lei sâmbăta și duminica pentru copii. După ora 16.00, în timpul săptămânii, tariful este redus: 40 lei adulți, 25 lei copii. Copii sub 3 ani au intrare liberă. În ofertă mai găsiți preparate light, cocktailuri sau masaje de relaxare. Nu se fac rezervări la piscină, clienții hotelului au prioritate.

 

grand_hotel_italia

The Transylvanian Dutch se află la 15 km de Cluj-Napoca, este deschisă zilnic între 10.00 și 19.00. Ca să ajungeți la destinație, mergeți spre Dej, iar după Apahida – înainte de Jucu – faceți stânga spre Câmpenești. Vă puteți bucura și de terasă și restaurant, mai trebuie doar să luați decizia de a face o vizită. Tariful este de 40 lei per persoană, iar piscina este deschisă doar în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

transylvanian_dutch

La Villa Hill Resort – Livada Palocsay, cartier Borhanci. Este o piscină micuță, potrivită în special pentru adunările restrânse sau petrecerile de vară, între prieteni. Prețul de acces este 30 de lei (include șezlong în limita disponibilității), are jacuzi, șezlonguri, baldachine, și uneori evenimente deschise publicului. Informații și rezervări pentru piscină la 0756 216 068

la_villa_hill_resort

Pensiunea Serena. Puțin mai aproape de oraș decât alte variante, se găsește în Făget, în mijlocul naturii, la numai 5 km de Cluj-Napoca. Tariful de acces este 80 lei și include șezlongul, prosopul și o consumație de 50 lei, programul fiind zilnic între 10.00 și 20.00. Rezervările se fac la (0755) 029 920. Meniul este ofertant, iar prețurile decente.

pensiunea_serena

Hotel Ramada dispune de singurul centru SPA & wellness cu vedere panaramică 360◦ asupra orașului. Situat la ultimul etaj, îți oferă piscină acoperită, sală de fitness, saună, masaj și health bar. Tariful pentru o intrare este de 50 de lei/persoană, nefiind zone de acces sau ore condiționate. Copiii până în 5 ani au acces gratuit, iar cei până în 14 ani 50% reducere, dacă sunt însoțiți de un adult. Detalii despre abonamente și fidelizare găsiți aici.

hotel_ramada

Voi la ce piscine ați fost și ce alte locuri de relaxare mai recomandați?

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 23

Kamikaze party @ Caro Club

23 January, 10:00 pm - 24 January, 5:00 am
Wed 23

Unirea Techno

23 January, 10:00 pm - 24 January, 6:00 am
Thu 24

24 Ianuarie 2019 la Cluj-Napoca

24 January, 9:00 am - 9:00 pm
Thu 24

Beluga Signature Tasting

24 January, 5:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC