8 piscine din Cluj unde te poți relaxa vara aceasta

Temperaturile care se apropie de 40°C și uneori chiar le depășesc în plin sezon al verii sunt cel mai bun motiv pentru o escapadă la piscină. În weekend-uri cu siguranță te tentează un bronz sănătos și o zi de relaxare sub razele soarelui, însă dacă job-ul îți permite, probabil te gândești să-ți iei laptopul la piscină chiar în mijlocul săptămânii și să te răcorești în apă între mail-uri, telefoane, o poză pe Instagram… și alte task-uri.
Ne-am gândit, așadar, să-ți ușurăm deciziile și să-ți prezentăm câteva opțiuni cu piscine din Cluj și din apropiere unde te poți relaxa vara aceasta.

Pensiunea La Mesteceni este situată în Sălicea, la numai 14 km de oraș și agitația sa. Dispune de două piscine încălzite cu panouri solare, una pentru adulți și una special amenajată pentru copii. Copiii sub 4 ani au acces gratuit, iar pentru cei între 4 și 12 ani tariful este de 20 lei/zi luni – vineri și 30 lei/zi sâmbătă și duminică. Include acces la vestiar, loc de joacă și teren de sport.

Pentru adulți, tariful este de 35 lei/zi în timpul săptămânii și 45 lei/zi în weekend, și include acces la vestiar, șezlong și teren de sport. Rezervările se fac pe site.

la_mesteceni

Sun Garden Resort este o altă opțiune demnă de luat în considerare. Piscinele, atât exterioare cât și interioare sunt absolut superbe și chiar dacă o zi petrecută aici te costă puțin, merită fără îndoială. De luni până joi, tariful de acces este de 50 de lei/persoană, iar vineri, sâmbătă și duminică 75 de lei. Acum au o campanie în derulare (Blue Lagoon Month) cu pachete între 239 lei și 302 lei pentru două persoane.

Puteți opta și pentru un circult Wellness & Spa, detalii aici.

sun garden

Grand Hotel Italia este o recomandare accesibilă pentru cei care nu vor să se îndepărteze de oraș, fiind situat în cartierul Bună Ziua. Tarifele de acces la piscina exterioară sunt de 50 lei în timpul săptămânii și 60 lei în weekend. Este deschisă de la ora 10:00 pana la ora 20:00. Copii sub 2 ani au gratuitate, iar cei sub 12 ani beneficiaza de 50% reducere. În ofertă mai găsiți preparate light, cocktailuri sau masaje de relaxare.

grand_hotel_italia

The Transylvanian Dutch se află la 15 km de Cluj-Napoca, este deschisă zilnic între 10.00 și 19.00, iar rezervările se fac numai prin e-mail la adresa [email protected] Rezervarea e valabilă după confimare. Ca să ajungeți la destinație, mergeți spre Dej, iar după Apahida – înainte de Jucu – faceți stânga spre Câmpenești.

Vă puteți bucura și de terasă și restaurant, mai trebuie doar să luați decizia de a face o vizită. Prețurile de acces: weekend 30 lei, include șezlong, de luni până vineri 25 lei, iar copii fără șezlong 20 lei. Meniul este mai mult decât accesibil – suc și apă între 3.5 și 6.5 lei, bere între 3.5 și 7 lei, vin 6 lei paharul sau 50 de lei sticla. Terenul de golf este de asemenea practicabil. Driving-range, access cu 35 mingi 20 de lei și cu 75 de mingi 30 lei.

transylvanian_dutch

La Villa Hill Resort – Livada Palocsay, cartier Borhanci. Este o piscină micuță, potrivită în special pentru adunările restrânse sau petrecerile de vară, între prieteni. Prețul de acces este 20 de lei (include șezlong în limita disponibilității), are jacuzi, șezlonguri, baldachine, și uneori evenimente deschise publicului. O astfel de petrecere, The White Party, are loc în 1 iulie și intrarea este 20 lei. Informații și rezervări pentru piscină la 0756 216 068.

la_villa_hill_resort

Pensiunea Serena. Puțin mai aproape de oraș decât alte variante, se găsește în Făget, în mijlocul naturii, la numai 5 km de Cluj-Napoca. Tariful de acces este 30 lei și include șezlongul, programul fiind zilnic între 10.00 și 19.00. Rezervările se fac la 0264.480.337. Meniul este ofertant, iar prețurile decente.

pensiunea_serena

Boutique Voyage  este în Cluj-Napoca, pe strada Eugen Ionesco. Prețul pe șezlong (include prosop, duș și toaletă în clădire, și produse de igienă corporală) este de 50lei/persoană. Rezervările se efectuează telefonic la 0755 268 617. Clienții care doresc băuturi sau mâncare au posibilitatea de a se gospodări singuri, proprietarii asigură numai frigider pentru depozitare și grătar.

boutique_voyage

Hotel Ramada dispune de singurul centru SPA & wellness cu vedere panaramică 360◦ asupra orașului. Situat la ultimul etaj, îți oferă piscină acoperită, sală de fitness, saună, masaj și health bar. Tariful pentru o intrare este de 50 de lei/persoană, nefiind zone de acces sau ore condiționate. Copiii până în 5 ani au acces gratuit, iar cei până în 14 ani 50% reducere. Detalii despre abonamente și fidelizare găsiți aici.

hotel_ramada

Voi la ce piscine ați fost și ce alte locuri de relaxare mai recomandați?

Comentarii:

Sus