6 piscine din Cluj unde te poți relaxa vara aceasta

by | Jun 30, 2016 | Descoperă Clujul, Recomandări

Temperaturile care se apropie de 40°C și uneori chiar le depășesc în plin sezon al verii sunt cel mai bun motiv pentru o escapadă la piscină. În weekend-uri cu siguranță te tentează un bronz sănătos și o zi de relaxare sub razele soarelui, însă dacă job-ul îți permite, probabil te gândești să-ți iei laptopul la piscină chiar în mijlocul săptămânii și să te răcorești în apă între mail-uri, telefoane, o poză pe Instagram… și alte task-uri.
Ne-am gândit, așadar, să-ți ușurăm deciziile și să-ți prezentăm câteva opțiuni cu piscine din Cluj și din apropiere unde te poți relaxa vara aceasta.

Pensiunea La Mesteceni este situată în Sălicea, la numai 14 km de oraș și agitația sa. Dispune de două piscine încălzite cu panouri solare, una pentru adulți și una special amenajată pentru copii. Începând de anul acesta, și cei mici sunt tarifați, pentru a controla limita persoanelor, capacitatea maximă fiind de 30 de adulți și 10 copii. Există 3 intervale orare pentru a asigura un flux controlat de persoane, dar și pentru a răspunde solicitărilor clienților din sezoanele anterioare: Enjoy – acces între 9.00-14.00, de luni până vineri; Relax – acces între 15.00-20.00, de luni până vineri și All day – acces între 11.00-19.00, de luni până duminică. Prețurile pentru copii variază între 20 și 35lei, iar pentru adulți între 40 și 70lei. Prețul de intrare include acces la vestiar, loc de joacă și teren de sport. Rezervările la piscină se fac online, în limita locurilor disponibile.

Sun Garden Resort este o altă opțiune demnă de luat în considerare. Piscinele, atât exterioare cât și interioare sunt absolut superbe, și chiar dacă o zi petrecută aici te costă puțin mai mult, merită fără îndoială. Momentan, cele interioare rămân închise, deci haideți să ne concentrăm pe ce avem. De luni până joi, tariful de acces este de 70 de lei/adult, 35 de lei/ copil (5-12 ani) iar vineri, sâmbătă și duminică 105 de lei/adult, 50 de lei/ copil. Tariful de adult include un șezlong și un prosop. Copiii sub 5 ani au intrarea gratuită și nu se oferă prosop sau șezlong. Copiii între 5 și 12 ani primesc prosop însă nu primesc șezlong, dacă se solicită șezlong pentru ei se va achita tarif de adult. Pentru rezervări (care sunt obligatorii, apropo), îi puteţi contacta la numărul de telefon +40 735 888 001.

Grand Hotel Italia este o recomandare accesibilă pentru cei care nu vor să se îndepărteze de oraș, fiind situat în cartierul Bună Ziua. Piscina, încălzită, este deschisă în timpul sezonului cald  de la ora 10:00 până la ora 20:00, de luni pana vineri, iar sâmbătă și duminică de la 09:00 până la ora 20:00. Tarifele de acces la piscina exterioară sunt de 70 lei în timpul săptămânii și 100 lei în weekend pentru adulți, 35 lei de luni până vineri și 50 lei sâmbăta și duminica pentru copii. După ora 16.00, în timpul săptămânii, tariful este redus: 50 lei adulți, 30 lei copii. Copii sub 3 ani au intrare liberă. În ofertă mai găsiți preparate light, cocktailuri sau masaje de relaxare.

Pe lista noastră am mai adăugat Oxygen Pool & Lounge, un nou concept outdoor marca Premier Group Cluj, situat în comuna Feleacu, la 11 km de Cluj-Napoca. Accesul se poate face pe drumul E60 Cluj-Napoca-Turda, cât și pe centura Apahida-Vâlcele. Locația se află la liziera pădurii, un loc ideal pentru iubitorii de natură, cu o priveliște deosebită, și dispune de un bazin cu apă încălzită, zonă VIP cu bar propriu și un lounge bar generos. Tariful diferă în funcție de zona în care preferați să stați și de momentul săptămânii în care alegeți să-i vizitați. Astfel, un șezlong în zona 1, de luni-joi: 60 lei, iar în zona VIP: 80 lei. De vineri până duminică, costul pentru zona 1 crește la 80 lei, iar pentru cea VIP la 100 lei. Un baldachin pentru 2 persoane, precum și un pat secțional de 2 persoane, are tariful de 250 lei. Aceste prețuri includ prosop.

Piscina Sun Tropez se află la 15 km de Cluj-Napoca, în Sălicea. Este deschisă zilnic, în intervalul 10:00 – 20:00. Intrarea se face exclusiv pe bază de rezervare online, pe site-ul lor, și trebuie să știți că sunt puse la dispoziția oaspeților 180 șezlonguri și 10 baldachine, parcare cu 200 de locuri, restaurant cu terasă de servire a mesei și bar pentru servirea de băuturi alcoolice și non-alcoolice și, cel mai important, șase piscine structurate astfel:2 piscine pentru copii până în 5 ani, o piscină pentru copii între 5 și 12 ani, o piscină mixta pentru adolescenți și adulți și 2 piscine doar pentru adulti (18+), cu două tipuri de plajă (iarba si dale) și tun de spuma. În ceea ce privește tariful de intrare, notăm următoarele: de luni până vineri, gratuit pentru copii mai mici de 2 ani, 30 lei pentru cei cu vârsta între 2 şi 14 ani şi 50 lei adulţii (tariful include șezlongul). În zilele de weekend, copii între 2 și 14 ani plătesc 50 lei, iar adulţii 70 lei. În zilele de sărbătoare se practică prețurile de weekend.

O altă opțiune ar fi La Villa Hill Resort – Livada Palocsay, cartier Borhanci. Este o piscină micuță, potrivită în special pentru adunările restrânse sau petrecerile de vară, între prieteni. Prețul de acces este 40 de lei (include șezlong în limita disponibilității), are jacuzi, șezlonguri, baldachine, și uneori evenimente deschise publicului. Informații și rezervări pentru piscină la 0756 216 068.

Voi la ce piscine ați fost și ce alte locuri de relaxare mai recomandați?

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This