6 piscine din Cluj unde te poți relaxa vara aceasta

Home $ Descoperă Clujul $ 6 piscine din Cluj unde te poți relaxa vara aceasta

Temperaturile care se apropie de 40°C și uneori chiar le depășesc în plin sezon al verii sunt cel mai bun motiv pentru o escapadă la piscină. În weekend-uri cu siguranță te tentează un bronz sănătos și o zi de relaxare sub razele soarelui, însă dacă job-ul îți permite, probabil te gândești să-ți iei laptopul la piscină chiar în mijlocul săptămânii și să te răcorești în apă între mail-uri, telefoane, o poză pe Instagram… și alte task-uri.

Ne-am gândit, așadar, să-ți ușurăm deciziile și să-ți prezentăm câteva opțiuni cu piscine din Cluj și din apropiere unde te poți relaxa vara aceasta.

Pensiunea La Mesteceni este situată în Sălicea, la numai 14 km de oraș și agitația sa. Dispune de două piscine încălzite cu panouri solare, una pentru adulți și una special amenajată pentru copii. Începând de anul acesta, și cei mici sunt tarifați, pentru a controla limita persoanelor, capacitatea maximă fiind de 30 de adulți și 10 copii. Există 2 intervale orare pentru a asigura un flux controlat de persoane, dar și pentru a răspunde solicitărilor clienților din sezoanele anterioare: Relax – acces între 15.00-20.00, de luni până vineri și All day – acces între 11.00-19.00, de luni până duminică. Prețurile pentru copii variază între 25 și 35 lei, iar pentru adulți între 50 și 70 lei. În funcție de varianta aleasă, prețul poate să includă și accesul la vestiar, loc de joacă și teren de sport. Rezervările la piscină se fac online, în limita locurilor disponibile. Zilele acestea se lucrează un pic la piscine, așa că mai bine stai geană pe pagina lor de Facebook ca să fii la curent cu noutățile.

Sun Garden Resort este o altă opțiune demnă de luat în considerare. Piscinele, atât exterioare cât și interioare sunt absolut superbe, și chiar dacă o zi petrecută aici te costă puțin mai mult, merită fără îndoială. De luni până joi, tariful de acces este de 70 de lei/adult, 35 de lei/copil (5-12 ani), iar vineri, sâmbătă și duminică 105 de lei/adult, 50 de lei/copil. Tariful de adult include un șezlong și un prosop. Copiii sub 5 ani au intrarea gratuită și nu se oferă prosop sau șezlong. Copiii între 5 și 12 ani primesc prosop însă nu primesc șezlong, dacă se solicită șezlong pentru ei se va achita tarif de adult. Pentru rezervări (care sunt obligatorii, apropo), îi poți contacta la numărul de telefon +40 735 888 001.

Grand Hotel Italia este o recomandare accesibilă pentru cei care nu vor să se îndepărteze de oraș, fiind situat în cartierul Bună Ziua. Piscina, încălzită, este deschisă în timpul sezonului cald  de la ora 10:00 până la ora 20:00, de luni pana vineri, iar sâmbătă și duminică de la 09:00 până la ora 20:00. Tarifele de acces la piscina exterioară sunt de 70 lei în timpul săptămânii și 100 lei în weekend pentru adulți, iar pentru cei mici costă 35 lei de luni până vineri și 50 lei sâmbăta și duminica. După ora 16.00, în timpul săptămânii, tariful este redus: 50 lei adulți, 30 lei copii. Copii sub 3 ani au intrare liberă. În ofertă mai găsești preparate light, cocktailuri sau masaje de relaxare.

Pe lista noastră am mai adăugat Oxygen Pool & Lounge, care este situată în comuna Feleacu, la 11 km de Cluj-Napoca. Accesul se poate face pe drumul E60 Cluj-Napoca-Turda, cât și pe centura Apahida-Vâlcele. Locația se află la liziera pădurii, un loc ideal pentru iubitorii de natură, cu o priveliște deosebită, și dispune de un bazin cu apă încălzită, zonă VIP cu bar propriu și un lounge bar generos. Tariful diferă în funcție de zona în care preferați să stați și de momentul săptămânii în care alegeți să-i vizitați. Astfel, un șezlong în zona 1, de luni-vineri 100 lei, iar în zona VIP: 150 lei. De vineri până duminică, costul pentru zona 1 ajunge tot la 100 lei, dar pentru cea VIP prețul crește la 200 lei. Partea bună este că la aproape fiecare intrare primești puncte valorice pe care le poți folosi la orice consumație, în funcție de zona și de momentul săpătămânii ales. Dar pentru mai multe detalii de acest tip, poți intra aici. Copiii sub 14 ani plătesc 50 de lei, prețul pentru ei ajunge la 100 lei doar pentru intrarea VIP din weekend.

Piscina Sun Tropez se află la 15 km de Cluj-Napoca, în Sălicea. Este deschisă zilnic, în intervalul 10:00 – 20:00. Intrarea se face exclusiv pe bază de rezervare online, pe site-ul lor, și trebuie să știți că sunt puse la dispoziția oaspeților 400 șezlonguri și 20 baldachine, parcare cu 200 de locuri, restaurant cu terasă de servire a mesei și bar pentru servirea de băuturi alcoolice și non-alcoolice și, cel mai important, șase piscine structurate astfel: 2 piscine pentru copii până în 5 ani, o piscină pentru copii între 5 și 12 ani, o piscină mixtă pentru adolescenți și adulți și 2 piscine doar pentru adulți (18+), cu două tipuri de plajă (iarba si dale) și tun de spumă. În ceea ce privește tariful de intrare, notăm următoarele: de luni până vineri, gratuit pentru copii mai mici de 2 ani, 30 lei pentru cei cu vârsta între 2 şi 14 ani şi 50 lei adulţii (tariful include șezlongul). În zilele de weekend, copii între 2 și 14 ani plătesc 40 lei, iar adulţii 80 lei. În zilele de sărbătoare se practică prețurile de weekend.

Iar dacă vrei să te desprinzi puțin de oraș, dar să nu pleci nici foarte departe, mai avem pentru tine două propuneri. La Pensiunea Casa Moțească, din comuna Mihai Viteazu, te poți bucura din plin de aer curat, liniște și, desigur, bălăceală. Are două piscine, una de adulți și una pentru copii, iar prețurile sunt mai mult decât avantajoase: de luni până joi adulții plătesc 50 de lei, iar vineri – duminică prețul ajunge la 50 de lei. Între timp, indiferent de zi, pentru copiii de la 3 la 12 ani prețul este de 25 de lei. Dacă ești cazat aici, ai parte de reduceri, dar cel mai bine poți vedea toate aceste detalii la ei pe site. A doua opțiune este Lacul Micești și se află la aproximativ 40 de minute de condus. Aici ai parte de o pisicină exterioară și de una acoperită, în cazul în care ploile imprevizibile de vară își fac apariția. În timpul săptămânii tariful este de 40 lei pentru adulți și 30 lei pentru cel mic, iar în weekend, 60 lei adulți și 40 de lei pentru copii. Menționăm că adulții au inclus în preț și un șezlong. Pentru a face o rezervare poți suna la 0769067474.

Voi la ce piscine ați fost și ce alte locuri de relaxare mai recomandați?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!