Şcoala de toamnă “Business Smart School”

Home $ Articole $ Şcoala de toamnă “Business Smart School”

by | Jul 4, 2016 | Articole

Business Smart School  dă startul la „Business: de la idei la succes” duminică, 11 septembrie 2016. Studenţi şi masteranzi din toată ţara au ocazia să participe la cea de-a IX-a ediţie a proiectului cu tradiţie Business Smart School, în Cluj-Napoca. În acest an, tema abordată va fi „Business: de la idei la succes – Be Successfully Smart”. Ce semnificaţie are mai exact această temă pentru voi, viitori participanţi? E nevoie de prezenţă şi conştientizare pentru a acţiona. Acţiunea duce la o afacere.

Pentru cei care îşi doresc o afacere bine organizată, în care sarcinile se desfăşoară cu uşurinţă şi foarte eficace, un obiectiv al acestei ediţii Business Smart School este să prezinte ce înseamnă să evoluezi de la o idee la un business. Cinci zile vor fi dedicate ideilor bazate pe experienţe personale ale antreprenorilor invitaţi, uşor de aplicat de oricine care vrea să construiască un business şi clarifică cum să îți gestionezi afacerea în așa fel încât la momentul intrării pe piață să știi cum să depașești barierele care ar putea interveni în calea întemeierii afacerii.

business smart school

Obiectivul nostru este să arătăm tinerilor antreprenori că nu ar trebui să le fie teamă de barierele pe care le-ar putea întâmpina în drumul spre întemeierea propriilor lor afaceri, dar și să le demonstrăm cât de ușor pot fi depășite aceste bariere într-un mod cât mai interactiv, și anume prin intermediul workshop-urilor, training-urilor și a activităților pe care le vom desfășura. Ca o completare a programului de activităţi, organizatorii au pregătit un teambuilding şi activităţi outdoor, activități ce vor fi prezente și cadrul ediției de anul acesta.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!