Accesorii potrivite pentru drumeții și festivaluri

Home $ Articole $ Recomandări $ Accesorii potrivite pentru drumeții și festivaluri

by | Jul 14, 2016 | Recomandări

E de prisos să mai semnalizăm vara și perioada concediilor și festivalurilor. Toate acestea sunt aici, iar planurile de mult în plină desfășurare. Și cum aici am vorbit deja de pregătirile pentru festival, care parțial se aplică și la concedii… a venit vremea să facem o recomandare care îți va ușura viața când te hotărăști că pleci din oraș.

cu cortul

Care crezi că este cea mai eficientă metodă de depozitare a bagajelor? Eu spun că rucsacul. De mult timp plănuiam să investesc într-un troller, dar m-am răzgândit și mi s-a pus pata pe backpack-uri. Din mai multe motive. Pe scurt, sunt încăpătoare, găsești unele la prețuri super accesibile, bine compartimentate (chiar și cu loc special pentru laptop, dacă ai nevoie de el pe perioada plecării) și din materiale rezistente.

camping

Însă de departe cele mai importante avantaje probabil sunt eficiența care crește atunci când ții rucsacul în spate, iar mâinile îți sunt libere. Corpul e în echilibru, pentru că geanta de voiaj pe care în mod normal ai avea-o într-o mână nu te mai trage în jos. Și unde mai pui faptul că la zboruri nu-ți mai bați capul cu dimensiunile bagajelor de mână? Majoritatea backback-urilor se încadrează în categoria asta la multe companii aeriene.

Dincolo de rucsac, dacă ești iubitor al naturii și amator de drumeții ori excursii cu cortul, nu uita de – exact – cort și saci de dormit! Aici ți-am recomandat câteva locuri potrivite pentru o escapadă de weekend, însă același echipament îl poți folosi și la festivaluri ori în concedii.

Aici intră sportaddict.ro în ecuație, unde găsești tot ce ai nevoie. Și mai mult de atât. Iar prețurile sunt mai mult decât rezonabile, poți să verifici categoria aici. Accesorii de camping (izopren, bețe de cort), recipiente pentru apă, bocanci și orice crezi că ți-ar completa rucsacul astfel încât să te simți în siguranță cu bagajul tău, găsești aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!