Berlin Cremona Tango Expres @ Doamna T

by | Jul 25, 2016 | Articole

Doamna T vă propune o după-amiază specială în compania Berlin – Cremona tango express, un duo care s-a dedicate muzicii de tango şi este alcātuit din bandoneonistul italian Fabio Turchetti şi violinista germanā de origine românā Michaela-Carmen Bacalu. Duo-ul interpreteazā muzică originală compusă de Fabio Turchetti şi capodopere ale genului clasic,  cum ar fi “La cumparsita” şi tangouri vocale ca “Malena” sau “Naranjo in flor“. Formatia cântā de la sfärsitul lui 2015 şi a avut apariţii scenice în Germania şi Italia.

berlin cremona tango express

Michaela-Carmen Bacalu s-a născut la Cluj Napoca şi are o istruire muzicală clasică: a absolvit Liceul de Muzicā Cluj şi Conservatorul “Hanns Eisler” Berlin. Are o experientā bogată în muzica de orchestrā, bisericeneascā şi cameralā ca violinistă solistă, concertmaistrā şi în programe solo. A cântat in Germania, Romania, Italia.
Fabio Turchetti este un bandoneonist şi compozitor italian. A studiat bandonoen în Buenos Aires cu Rodolfo Mederos şi Carlos Viaggiano; a cântat în jurul globului solo, în formaţii de duo sau trio la Manila, San Diego, Thessaloniki, New York, Londra, Philadelphia, Praga, Roma, Paris, Madrid, Berlin, Boston.

Rezervările se pot face la tel:  0753043112

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This