Catch A Smile Day – 3rd edition

Home $ Articole $ Catch A Smile Day – 3rd edition

by | Jul 25, 2016 | Articole

Asociația Beard Brothers, împreună cu divizia feminină The Sisterhood și grupul de voluntari The Volunteer Crew anunță cea mai mare strângere ”de fonduri” de zâmbete! Cea de-a treia ediție a evenimentului Catch a Smile Day va avea loc pe 7 august în Cluj-Napoca și în cât mai multe orașe din țară și din străinătate.

Intenția clară a acestei campanii este de a promova o atitudine pozitivă și deschisă, de a-i face pe oameni să zâmbească și să ofere un zâmbet celorlalți prin gesturi simple, dar atât de valoroase. Ne unim forțele în 7 august pentru a promova buna-dispoziție și cultura zâmbetului! Ne înconjurăm de idei crețe, baloane, flori, acadele, mesaje creative și multe alte surprize ca să prindem cât mai multe zâmbete.

catch a smile day

Targetul  în acest an este să depășim 40 de locații în care echipele CASD (Catch a Smile Day) îi vor determina pe oameni să zâmbească. Oricine, indiferent de orașul de proveniență sau de resurse, poate să participe la această manifestare prin completarea formularului de înscriere disponibil pe pagina de Facebook a evenimentului.

Momentele de zâmbete și bucurie trebuie imortalizate printr-o poză sau un videoclip scurt pe care le vom folosi ulterior într-un material multimedia Catch a Smile Day (vezi edițiile din 2014 și 2015). Evenimentul va începe la Cluj duminică, 7 august, de la ora 12.00, în Piața Unirii și vom comunica în timp real ce zâmbete se colectează în toate orașele înscrise în campanie.

 

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!