Durușa SummerHills Frendstival 2016

Home $ Festivaluri $ Durușa SummerHills Frendstival 2016

by | Jul 25, 2016 | Festivaluri

Anul asta Durusa SummerHills e pentru prieteni vechi si noi – FRENDSTIVAL. S-au petrecut multe intr-un an. S-a mai pus o caramida la proiectele RRS, s-a construit, s-a decorat, si-au mai largit aria de interese, si-au facut prieteni noi, idei noi, si-au luat caine – dulau, s-a asfaltat drumul foarte fain, s-a ales primar, s-a facut palinca, vin, au sadit samanta buna in gradina iar acum…a venit momentyul sa petrecem cinstit.

Fara oprire, 48 de ore cu muzica aia fina ce-i aici de obicei, pusa de prietenii nostrii digei ce i-ati mai dansat la editii precedente ori prin diverse locuri cochete. Daaaaaa! Cam 20 asa. Cu alte cuvinte, se face party intre prieteni cat un festival!

durusa

Accesul la petrecere se face pe baza de invitatie sau bratara. Pretul unei bratari cristalizate Durusantski e de 40 de RON si include acces la toate facilitatile (bar, food court, camping, dusuri, parcare si un shot de horinca de asta). Bratarile se pot procura de la Caminul Cultural din Durusa (Big Up N.O.M. Crew), si din locatiile partenere incepand cu 1 august:

Cluj – Atelier Cafe
Baia Mare – Terasa Tom si Jerry

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!