Tides From Nebula | Fluturi Pe Asfalt @ The Shelter

Home $ Articole $ Tides From Nebula | Fluturi Pe Asfalt @ The Shelter

by | Jul 26, 2016 | Articole

Tides from Nebula este una dintre cele mai populare tupe poloneze de post-rock, cu o vastă experiență, la nivel internațional, dat fiind faptul că în ultimii 8 ani au lansat lansat câteva albume și au avut o mulțime de turnee.

După lansarea a 3 albume de studio și susținerea a peste 500 de show-uri în toată lumea, băieții au considerat că e timpul să lanseze cel de-al 4-lea material, “Safeheaven”.
Cu acestă ocazie, pornesc din nou la drum, iar pe 23 octombrie aterizează în The Shelter.

“Safehaven este cel de al 4-lea album și suntem foarte fericiți să-l prezentăm fanilor noștri. În trecut am avut ocazia de a lucra cu producători foarte apreciați pentru munca lor, iar în urma acestor experiențe am avut foarte multe de învățat. Ca urmare, am simțit că suntem pregătiți să ne asumăm această responsabilitate.
Procesul creativ a fost lin și spontan, similar cu momentele în care scriam versurile primului album. Suntem siguri că veți auzi tot: sinceritate, întuneric, experiență și energie” [Tides From Nebula]

tides-from-nebula

Biletele pre-sale, sunt valabile pe biletmaster.ro, la prețul de 30 lei (primele 100 bilete). După epuizarea lor prețul va crește la 40 lei.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!