Mera – World Music vă oferă programe de dimineață până seara

by | Jul 26, 2016 | Știri Cluj

În câteva zile începe Festivalul Méra – World Music și partea frumoasă e că nu numai pentru concerte merită să veniți la Mera! Programul final este gata,  zona chill este în construcție iar șurele vă așteaptă cu brațele deschise!

Joi, trupa Góbé va deschide festivalul cu o petrecere extraordinară, iar vineri îi așteptăm pe toți cei care vor să participe la nașterea unui eveniment muzical aparte, la prima ediție a Întâlnirii Generale a Muzicanților din Ținutul Călatei. Desigur ziua nu se încheie aici: muzicienii vor cânta până la zori de zi.

Începând de sâmbătă v-am pregâtit programe interesante și în timpul zilei. Vor fi proiecții de filme documentare și alte specialități în Șura Studio, mese rotunde cu organizarea asociației Da, poftiți!, programe pentru copii la Șurița Copiilor, expoziții, iar înaintea concertelor va avea loc întâlnirea artiștilor cu publicul. Barul folk va asigura mâncarea caldă, băuturile reci și muzica bună.

Dacă toate astea n-ar fi de ajuns, atunci puteți să vizitați zona chill a festivalului, care s-a trezit la viață sub mâna arhitecților de la KOHOO, și care a primit numele după bivolița festivalului, Bivolița Blânduța. Deci Zona Blânduța va fi spațiul în care oamenii vor putea să se odihnească în atmosfera unei livade reinterpretate.

mera

Cazare

După concerte și dansuri prelungite puteți să vă odihniți și la Mera. Vă puteți caza atât în corturi în curțile din Mera cât și în paturile pufoase ale sătenilor. Rezervări se pot face la adresa [email protected]

Transport

Mera se află doar la 13 de km de la Cluj-Napoca, este ușor să ajungi acolo cu trenul, cu autobuzul sau cu bicicleta. În plus, ca să vă facem munca mai ușoară și ca să avem o amprentă ecologică cât mai mică, am lansat și un program de Car Sharing pe pagina de Facebook a Festivalului.

Orarul autobuzelor poate fi consultat aici.

Orarul trenurilor aici.

Bilete puteți lua pe site-ul www.meraworldmusic.com. Biletul pe o zi costă 29 lei, iar prețul abonamentului este de 49 lei. Puteți să susțineți festivalul prin cumpărarea unui bilet de donator. Biletul de donator este pentru cei care cred în importanța acestui festival sau nu vor putea veni la eveniment.

13839696_10153656580345952_165267030_o

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This