Calif aduce personajele de Kebasm la Untold, pe Bicicletele Pegas

Home $ Știri Cluj $ Calif aduce personajele de Kebasm la Untold, pe Bicicletele Pegas

by | Aug 1, 2016 | Știri Cluj

Vara aceasta, Calif – Kebab Boutique-ul cu bucătărie orientală de bun gust, le pregătește tuturor devoratorilor urbani amatori de festival o experiență culinară de poveste. Calif a creat o ediție specială de produse Untold, sub numele de Kebasm, care are ca protagoniști 3 personaje, fiecare desemnând un tip de kebab: Verde Împărat, Spaima Strigoilor și Vegețica. La festival, kebab-urile sub formă de personaje vor putea fi găsite pe Bicicletele Pegas, care au rolul de „ajutoare înaripate” în Kebasm-ul Calif.

Kebasm Calif Untold

Inspirat de tema fantastică a festivalului Untold, Kebasm-ul recreează basmul obișnuit cu elemente-cheie împrumutate atât din lumea Calif, cât și din lumea Untold. Povestea ediției speciale situează acțiunea pe un Tărâm Nemaipomenit, domnit de Verde Împărat. Când peticul transilvănean de lume este amenințat de Vrăjitorul Foame, Verde Împărat își trimite ajutoarele înzestrate cu puteri speciale să înlăture vraja. Astfel, Spaima Strigoilor, cu un buzdugan de usturoi, împreună cu Vegețica, domnița cu glas pătrunzător, pornesc la drum alături de inorogii Pegas.

Pentru a crea o experiență cât mai apropiată de cea a basmelor, povestea Kebasm-ului, dar și ilustrarea personajelor au fost create în colaborare cu doi tineri artiști: Andrei Purcărea – scenariu, voice-over audiobasm și video și Alexandru Purcărea – ilustrație și design grafic.

Untitled-1.cdr

Astfel, cei care sunt curioși să afle aventurile prin care au trecut personajele #CalifUntold timp de 4 zile și 4 nopți, pot asculta Kebasm-ul în format video pe calif.ro/kebasm și pot face cunoștință cu cele 3 personaje pe pagina de Facebook Calif România.

Ne-am dorit foarte mult ca prezența Calif la Untold 2016 să fie una creativă, care să însemne, pe lângă produse foarte gustoase, o pată de culoare și un sentiment de familiaritate, pe care noi le considerăm importante în relația cu fanii Calif. Jucându-ne câteva zile la rând cu ideea de basm, am născocit povești și personaje cât pentru multe ediții de Untold de acum înainte. Pentru anul acesta, însă, a câștigat Kebasm-ul. Ideile nu s-au oprit aici și, mergând mai departe, am găsit și „ajutoarele”, pentru care le mulțumim prietenilor de la Bicicletele Pegas. Cu ajutorul lor vom scăpa de pacostea foamei la festival – declară Radu Tănase, Partener Calif.

Produsele din ediția specială Untold vor fi disponibile în perioada 4-7 August, la Cluj-Napoca, pe toată perioada festivalului. Cei care vor să facă parte din Kebasm trebuie să caute cele 3 kebab-uri sub formă de personaje la bicicletele speciale Pegas.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!