Catlady: Bună ziua la pisici @ Reactor | CLUJLIFE - Te scoate din casă!
Cinema

Catlady: Bună ziua la pisici @ Reactor

Catlady: Bună ziua la pisici

Durată: 22 min
Gen: Documentar

„Catlady: Bună ziua la pisici” urmărește într-o notă tragicomică granița dintre o catlady și o crazy catlady. Julia se împarte între cele 37 de pisici de acasă și cele 18 din cartier. Visul ei este să salveze toate pisicile străzii indiferent de sacrificile necesare sau de părerile oamenilor. Își sacrifică timpul, salariul și viața socială pentru a le putea ingriji.
Julia Catană (39 de ani) asistent medical la o grădiniță a început în urmă cu 31 de ani după divorțul părinților să salveze pisici bolnave și abandonate în stradă. După sloganul Pisicile nu sunt ale străzii, sunt ale noastre Julia oferă în prezent adăpost unui număr de 37 de pisici. În 2013 a înființat o pagină de facebook pentru adopții de pisici la distanță, prin care iubitorii de animale pot contribui la întreținerea pisicilor.

catlady

Un film de Hedda Bednarszky
Producător: Facultatea de Teatru și Televiziune

Proiecția filmului va fi urmată de o sesiune Q&A, informală și opțională, alături de Julia, Hedda & other CatPeople, la o bere în curte.

Intrare pe bază de donație (pentru pisici)

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.