Vekt @ The Shelter

Home $ Party $ Vekt @ The Shelter

by | Aug 8, 2016 | Party

Vekt!

Intrare liberă.

vekt

Călătoria în lumea muzicii a început pentru Vekt! (aka Halmen Jozsef) la vârsta de 13 ani, când a început să învețe să cânte la chitară. Prima lui trupă a fost înființată când încă era în liceu.

Mulțumită fraților săi a avut ocazia să se familiarizeze cu muzica electronică încă din copilărie. La vârsta de 17 ani a început să producă și mixeze muzică electronică, sub numele Fishman.

La finalul liceului a creat un proiect muzical împreună cu Barabas (Fishman ft. Barabas). Deși inițial a fost gândit ca un proiect mic, destinat prietenilor, într-o scurtă perioadă de timp acesta a luat amploare, iar cei doi protagoniști au primit invitații pentru a performa în cluburi și festivaluri, în fața unui public numeros (Cluj-Napoca, Oradea, Baia Mare, Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe, Târgu Mureș, Booha College Party, Peninsula, Electric Castle, Miercurius Festival, Tiff etc).

Începând cu anul 2013 Vekt! este dj rezident al evenimentelor Poetry Slam din Transilvania. Seturile sale incorporează o gamă largă de genuri muzicale underground.

În anul 2015 a fost unul dintre câștigătorii DJ Contest-ului pus la cale de Electric Castle. În același an a lansat 2 single-uri: vekt! – frgvm; vekt! – 60.

Genurile sale preferate sunt: nu-disco, funky house, garage, acid, 2step, nu-jazz, trip-hop. A împărțit scena cu nume ca: Kraak & Smaak, Bij-jip, Planet H, Gemini Brothers, Danaga, Goranga, Missile, Electroclown etc.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!