Descoperă istoria Clujului și câștigă premii garantate

Home $ Articole $ Recomandări $ Descoperă istoria Clujului și câștigă premii garantate

by | Aug 13, 2016 | Recomandări

Discover Cluj-­Napoca este parte a CLUJ NAPOCA SMART TOURISM CITY, proiectul care te invită să explorezi orasul într­-o manieră nemaiîntâlnită până acum la noi în țară. Urmând exemplul altor orașe ca Varșovia sau Amsterdam, Clujul a intrat în rândul metropolelor moderne care folosesc tehnologia Beacon pentru a facilita accesul la informație. Beaconii, lansați pe piața digitală în 2013, acționează ca niște senzori și transmit informații relevante pe telefon sau tabletă, în funcție de locația în care sunt plasați.

Discover Cluj­-Napoca este o metodă interactivă de a afla lucruri mai puțin cunoscute despre istoria orașului, este un test de cultură generală presărat cu surprize la tot pasul. Vânătoarea de comori Discover Cluj­-Napoca este gratuită pentru toată lumea și accesibilă în orice moment al zilei.

zoniz

Pentru a lua parte la acest proiect, participanții trebuie să își descarce gratuit aplicația Zoniz de pe Goole Play sau App Store, să își activeze Bluetooth-­ul și să se plimbe prin centrul orașului pentru a afla primul indiciu din vânătoarea de comori.
Beaconii plasați în puncte strategice ale Clujului, îi vor ghida pe utilizatori până la premiul final. Pe lângă acest premiu garantat, în cadrul aplicației se mai găsesc înca 6 vouchere de reducere, pe care orice persoană care descarcă aplicația le poate accesa printr­un simplu Share sau Checkin pe Facebook, în acest fel distribuind proiectul Discover Cluj-­Napoca în social media. Printre vouchere se găsesc reduceri la produse cosmetice și tratamente de înfrumusețare sau de relaxare și produse și servicii 1+1 sau 2+1 gratis, oferite de branduri clujene de top. Toate acestea pot fi revendicate direct de pe telefonul mobil.

Aceasta acțiune se desfășoară în limba engleză, fiind dedicată atât turiștilor care vizitează orașul, cât și localnicilor care își doresc să iasă din rutină și să încerce o activitate mai puțin obișnuită. Vânătoarea de comori Discover Cluj-­Napoca este compusă din 7 pași care te vor purta prin câteva puncte turistice ­cheie ale orașului. Iată unul dintre indiciile care te vor vor ghida în aventura urbană:

You need to find the king riding his horse Along with his comrades, all generals, of course.
Go to the hearth of the city, the Union Square,
Don’t keep His Highness waiting, He will be there!

Așa că nu ezita să descoperi Clujul așa cum nu l­-ai mai văzut pană acum și să afli lucruri noi despre istoria orașului prin intermediul unui joc interactiv cu premii garantate. Tot ceea trebuie să faci este să găsești ghicitorile din aplicație și să parcurgi pașii din circuit, iar la finalul jocului câștigi automat unul dintre cele peste 1000 de premii oferite de partenerii proiectului: produse cosmetice, intrare gratuită la spa, băuturi, termosuri și alte accesorii.

Proiectul Discover Cluj­-Napoca susține candidatura Clujului la Capitala Culturală Europeană 2021 și este realizat cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Județean Cluj­Napoca.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!