YouthBuild Concert @ Academia de Muzică Gh. Dima

Home $ Articole $ YouthBuild Concert @ Academia de Muzică Gh. Dima

by | Sep 2, 2016 | Articole

Te invităm să fii parte a unei seri speciale, în care din note muzicale se poate naște viitorul tinerilor clujeni. Trei muzicieni pasionați creează artă pentru a sprijini tineri care doresc să își construiască un viitor mai bun, participând la ediția a doua a proiectului YouthBuild Cluj.

Rezervă-ți un loc la concert
Intrarea este liberă și poți dona la fața locului pentru proiectul YouthBuild 2016. Pentru a-ți rezerva un loc în sală, donează online o sumă la alegerea ta, aici. Donația este la aprecierea ta și este direcționată integral spre susținerea proiectului YouthBuild 2016, fără niciun fel de taxe sau costuri suplimentare. Costurile concertului sunt acoperite de partenerii Habitat for Humanity Cluj, pentru ca 100% din suma pe care o donezi să producă efecte în comunitate.

youthbuild concert

Ce este YouthBuild Cluj?
YouthBuild este un program de calificare profesională și dezvoltare personală, adresat tinerilor de 16 – 26 de ani, care nu sunt angajați sau înscriși într-un program educațional. Prin proiectul YouthBuild 2016, 14 tineri se vor putea califica în meseriile de faianțar, motostivuitorist, manichiură-pedichiură, frizer, vor participa la cursuri de engleză, chitară, educație financiară, antreprenoriat social, se vor implica în comunitate prin acțiuni de voluntariat. Toate acestea, pentru ca la finalul programului, să fie mai bine pregătiți pentru a-și găsi un loc de muncă, a începe o mică afacere, pentru a deveni, în alte cuvinte, membri activi ai comunității clujene.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!