Amanta – adaptare dupa A.D.Hertz @ Cinema Florin Piersic

Home $ Cinema $ Amanta – adaptare dupa A.D.Hertz @ Cinema Florin Piersic

by | Sep 4, 2016 | Cinema

A sosit timpul sa ne bucuram de o noua comedie savuroasa ce adaopsteste in distributie actori de succes(de la Teatrul National Bucuresti).
Marti, 20 septembrie, ora 19.30, va invitam la cinema Florin Piersic la comedia de mare succes ” Amanta”.

Comedia “Amanta” in regia lui Armand Calinovici , o adaptare dupa celebra lucrare ” Incurca lume ” de A.D.Hertz , va fi pusa in scena de artisti de notorietate, iubiti de public pentru rolurile de exceptie interpretate in numeroase filme si piese de teatru din aria comediei : Magda Catone/ Monica Davidescu ( Didina Strambuleanu ), Marius Rizea ( Bungrazescu Traian ) Dorin Andone/ Gavril Patru ( Matei Pintenaru ),Armand Calota ( Emil Strambuleanu ), o distributie exceptionala ce va readuce zambetul pe buzele tuturor spectatorilor.

Actiunea se desfasoara la inceputul secolului xx…in zori, avocatul Emil Strambuleanu se intoarce acasa cu o trasura …uuuuups…Didina nu doarme .e…furioasa!
Cati dintre dumneavoastra nu ati pregatit o minciuna cand ati lipsit o noapte din patul conjugal, pentru a o folosi in fata nevestei ravasite ?
Dar ce te faci cand minciuna, o inventie de moment folosita de avocat, se transforma in realitate si te trezesti cu amanta in propia casa.
Hai sa vedem pe unde scoti camasa…cand in familie cumnatul e procuror.

amanta

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!