Gel de duş 3 in 1, Gerovital H3 Men Wild

Home $ Articole $ Recomandări $ Gel de duş 3 in 1, Gerovital H3 Men Wild

by | Sep 7, 2016 | Recomandări

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, lansează gelul de duș 3 în 1 Gerovital H3 Men Wild, ce poate fi folosit pentru curățarea feței, corpului și părului bărbaților, într-un mod eficient și practic.

Noul produs este perfect adaptat caracteristicilor pielii, scalpului și pielii bărbaților și conține ingrediente atent selecționate ce curăță eficient, hidratează optim și oferă o senzație de confort. Mentolul revigorează simțurile și are un efect ușor răcoritor și energizant, iar glicerina de origine vegetală catifelează pielea și asigură hidratarea firului de păr. Datorită provitaminei B5, noul gel de duș îmbunătățește abilitatea de menținere a umidității de către păr, scalp și piele. Pentru o îngrijire perfectă, se recomandă utilizarea produsului alături de Deodorantul Antiperspirant Gerovital H3 Men – Wild, ce oferă protecția ideală împotriva transpirației și conferă pielii un parfum praspăt și prospețime naturală.

GH3 Men Gel dus WILD

Gelul de duș 3 în 1 Gerovital H3 Men Wild face parte din gama completă de îngrijire pentru bărbați Gerovital H3 Men, care include produse pentru față și corp, șampoane, geluri de păr, deodorante, produse pentru și după bărbierit. Cele 16 produse care fac parte din această gamă sunt rezultatul experienței îndelungate a specialiștilor Farmec, care au creat formule perfect adaptate nevoilor de îngrijire ale bărbaților.

Gelul de duș este conceput pentru utilizarea zilnică și poate fi achiziționat de pe magazinul online Farmec sau direct din magazinele Farmec din Cluj-Napoca: strada București nr.55, strada Napoca nr. 25 și strada Regele Ferdinand nr. 22-26, Magazin Central (parter). De asemenea, produsul se regăsește în toate supermarketurile și hipermarketurile din țară.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!