Festivalul de vin și gastronomie @ Restaurant ROD

by | Sep 13, 2016 | Articole

Echipa restaurantului Rod este onorată să invite publicul clujean și nu numai, la prima ediție a Festivalului de Vin și Gastronomie. În acest sens vor fi prezenți 19 producători de vin din România, membrii Organizației Sommelierilor din România, organizație care este parteneră oficială a festivalului, bucătari de renume din zonă, producători tradiționali de brânzeturi, mezeluri și miere.

Fiecare dintre producătorii prezenți va avea alocat câte 30 de minute să prezinte vinurile pe care le produce, istoricul și prezentul cramei, informații utile celor interesați.
Manifestarea va incepe în ambele zile la ora 12 și se va sfârși la orele 22.

Accesul în cadrul festivalului se va face pe baza unei brățări speciale ce se va putea achiziționa anticipat sau în ziua respectivă de la restaurant contra sumei de 75 RON, care va permite degustarea oricărui sortiment de vin (peste 100 de vinuri) și să serviți din preparatele atent gătite de bucătarii festivalului.

vin-si-gastronomie

Pentru informații suplimentare contactați-ne la : 0748060413 – Horia Șimon, 0728909473 – Septimiu Crișan sau 073-SPECIAL

Tags: evenimente | rod

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This