Godsleep / The Different Class

Home $ Articole $ Godsleep / The Different Class

by | Sep 25, 2016 | Articole

Concert: Godsleep / The Different Class

godsleep

Godsleep este o trupa heavy rock formata in Atena, Grecia, in 2010. In anul lansarii trupa a scos un album promotional compus din 4 cantece, dintre care unul a fost inclus in lista celor mai bune piese rock de catre label-ul californian “272 Records”.
Godsleep au fost caracterizati de catre critici ca fiind una dintre cele mai promitatoare trupe de heavy/ psychedelic rock sound.

Trupa a participat la festivaluri importante pe nisa sa, cum ar fi Freak Valley (2012), Aquamaria (2013) si Yellowstock (2013).

In mai 2015 Godsleep a lansat primul full-album, “Thousand Sons Of Sleep”, in CD/Digital, care a fost onorat de catre “Metall Hammer GR” cu titlul de Albumul Lunii, iar Doom Charts l-a inclus in topul 25 al celor mai bune albume. In octombrie 2015 au fost headlinerii primului lor turneu in Grecia.

The Different Class este un power-trio din Timișoara, care are ca scop propagarea unui sound inovator în trendul electric contemporan.
Trupa abordeaza un stil nou, un melanj de genuri blues/funk/stoner/psychedelic, care în final dau vibeul TDC: ei l-au numit Groove Rock, si are ca esență experimentarea live – în felul acesta fiecare concert energizează publicul cu o stare diferită.

Forma pe care o ia muzica, este una liberă, cu elemente de improvizație, cea mai autentică audiție a acestei muzici fiind desigur în concert, LIVE.

În iarna lui 2015, The Different Class a înregistrat primul album intitulat Drop of Rock și l-au lansat în regim independent pe 27 mai 2016.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!