Kiss The Boys And Make Them Die

Home $ Party $ Kiss The Boys And Make Them Die

by | Sep 25, 2016 | Party

A mai trecut o vară fierbinte, vară în care ne-am îndrăgostit (dar ne-a trecut) și am învățat să facem noi cocktailuri dulci-amărui cu gust de nostalgie. Și cum nu există o ocazie mai potrivită de a ne scoate la iveală bronzul, de a depăna amintiri despre pasiunile trecătoare și de a da frâu liber dramatismului ce l-am ținut cu greu în frâu, Pițipoance Întunecate vă invită la o nouă ediție Kiss The Boys and Make Them Die.

Fetele ies la lumina licuricilor electrici şi vă vor purta în paşi de dans spre tărâmul naiv al păcatelor de gradul II – un Red Light District al zânelor iubitoare de Synthpop. Vă înmânăm un pink pass pervers către plăcerile nevinovate ale unei nopți de octombrie – Kiss and Tell, aceasta e deviza noului sezon.

De spus, ele spun lucrurilor pe nume în ritmuri de Synthpop, Synthwave, New Wave, 80s Pop, Disco, 80s electronica, Darkwave și Goth Rock. Şi pentru ca toate simţurile să vă fie solicitate la maxim, v-au pregătit şi proiecţii cu gagicliste delicioase, spre satisfacţia papilelor voastre gustative.

kiss-the-boys-and-make-them-die

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!