Nigel Kennedy – The New Vivaldi Four Seasons @ Sala Polivalentă

by | Sep 26, 2016 | Articole

Nigel Kennedy, celebrul violonist britanic, revine cu un show inovator la Cluj-Napoca.

Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:
CATEGORIA I – 98 lei
CATEGORIA II – 139 lei
CATEGORIA III – 159 lei
CATEGORIA IV – 197 lei
CATEGORIA V – 239 lei
CATEGORIA VI – 268 lei
CATEGORIA VI – 298 lei

Biletele pot fi cumpărate de la Biroul Diesel Events (400015, P-ța Unirii 10, Cluj-Napoca; [email protected]; 0799.600.900; 0264.439.043) sau online pe dieselevents.ro

Concertul va cuprinde, în acompaniamentul unei orchestre live compusă din 30 de muzicieni, celebrele ”Anotimpuri” de Vivaldi, imaginate de Nigel Kennedy, care sunt deja block-starturi la Sony. De asemenea, artistul britanic a pregătit și o parte intitulată “Dedications”, în care va oferi audienței o aventură îndrăzneață în universul muzical al celui mai nonconformist violonist întâlnit vreodată pe marile scene ale lumii.

nigel-kennedy

Versiunea sa a cunoscutelor “Anotimpuri” ale lui Vivaldi a intrat în “Guinness Book of World Records” ca cea mai bine vândută înregistrare a tuturor timpurilor, vânzând peste 2 milioane de exemplare și rămânând peste 2 ani în topurile de specialitate.
Celebra publicație britanică, ”The Guardian” aprecia că, dacă cineva are dreptul de a se ”juca” cu Vivaldi, acela este cu siguranță Nigel Kennedy.

Este afectuos și ireverențios, în egală măsură iar toate notele lui Vivaldi sunt acolo. Primăvară este salutată cu un intro îndepărtat a unei chitare electrice, vară aduce explozii
nebunești în timp ce toamna are ritmuri de jazz. Totul sună ca un “jam session” din interiorul unui tablou de Botticelli, mai precizează publicația.

Nigel Kennedy a mai concertat în România în repetate rânduri, atât la Festivalul “George Enescu” cât și la “Masters Of Jazz”. Acesta a declarat în diverse interviuri că se simte onorat să concerteze în țara lui George Enescu, simțind o legătura directă cu acesta prin prisma faptului că Enescu a fost profesorul lui Yehudi Menuhin, care la rândul său i-a fost profesor artistului britanic.

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla la acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/GfA” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Update: invitatia a fost castigata de catre Daniela Vandor.

Evenimente viitoare

Tue 27

Transylvania Mountain Festival 2020 / All Mountain

20 October, 10:00 am - 15 November, 10:00 pm
Tue 27

EXPOZIȚIA DE FOTOGRAFIE MONTANĂ TMF 2020 | OUTDOOR

20 October, 10:30 am - 30 October, 5:00 pm

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This