Cred Că Sunt Extraterestru @ Euphoria Music Hall

Home $ Articole $ Cred Că Sunt Extraterestru @ Euphoria Music Hall

by | Oct 2, 2016 | Articole

Cred Că Sunt Extraterestru live

Bilete:
> 15 lei în avans, le găsiți de la Fabrica de Bere Ursus și Euphoria Biergarten / Cluj – Napoca începând cu 4 octombrie (stoc limitat de bilete pre-sale).
>20 de lei în ziua concertului.

ccse

CCSE este o trupă nou-nouță care și-a început activitatea în primăvara lui 2015, în studio la Baba Novac. Vocalul trupei, AFO, pe care îl știm de la Subcarpați și Battle On Arena, a făcut echipă de Live cu Cristi Anca (chitară, voce), Andrei “Power pe Vinil” Alexandru (synth-uri și scratch), Bogdan Zoom (lumini), Cosmin Lazăr (inginer de sunet) și Dan Basu (lumini si vizuale) și la producție cu Bean, Fantome și Power pe Vinil.
Băieții îmbină stiluri clasice cu modulații noi de sunet, tobe, chitări, VST-uri și ce iese se aude pe www.subcarpati.com, pe canalul de YouTube #CuleseDinCartier și la radio-uri locale și din țară.

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/ZfL” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Update: castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!