European Festival Awards: votează festivalurile clujene!

Home $ Festivaluri $ European Festival Awards: votează festivalurile clujene!

by | Oct 15, 2016 | Festivaluri, Recomandări

European Festival Awards au debutat cu prima ediție în 2010, iar tu cunoști deja platforma de la nominalizările trecute ale Electric Castle, Untold Festival, Jazz in the Park și TiMAF la categorii în care au concurat cu cele mai bune festivaluri de muzică din Europa. Premiile acoperă 13 categorii și se acordă acelor festivaluri europene, care dincolo de muzică și distracție, contribuie la dezvoltarea societății unde și-a găsit locul. Așa că e perfect normal ca festivalurile clujene să se regăsească anual printre nominalizări, anul trecut UNTOLD venind chiar cu un titlu important acasă.

Eu tocmai am votat; procedura e foarte simplă: odată accesat link-ul cu nominalizații, sunteți înștiințați că intrați în cursa pentru premiile menționate mai sus. Apoi, în partea stânga găsiți categoria, iar pentru fiecare categorie numele festivalului nominalizat și țara în care are loc; în partea dreaptă sunt detaliate criteriile de eligibilitate. Selectați tot ce credeți că merită să câștige, vă lăsați datele, alegeți dacă vreți sau nu să intrați în joc pentru premiile celor ce votează și gata, așteptați rezultatele.

Se votează:

Best Major Festival – nominalizare Untold Festival

untold

Best Medium-Sized Festival – nominalizare Electric Castle Festival

ec

Best Small Festival – nominalizare Jazz in the Park

jazz-in-the-park

Mai poți vota: Best New Festival, Best Indoor Festival, Best European Line-Up, Headliner Of The Year, Newcomer Of The Year.

Și anul acesta ai ocazia de a câștiga un iPad mini, dacă-ți votezi festivalurile preferate. Revendică-ți șansa la premiu și ajută brandurile clujene să aducă trofeele acasă! Untold Festival a câștigat titlul de Best Major Festival, așadar votul tău chiar contează.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!