Cafeneaua Stiintei #3 @ Zorki Photo Cafe

Home $ Articole $ Cafeneaua Stiintei #3 @ Zorki Photo Cafe

by | Oct 17, 2016 | Articole

O lume fara petrol – sansa energiilor alternative
Invitata noastra Dr Diana Lazar, cercetator stiintific I la Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice si Moleculare (www.itim-cj.ro) ne va vorbi despre sansa energiilor alternative intr-o lume energetica bazata pe combustibili fosili. Vor fi abordate subiecte precum utilizarea combustibilor fosili pentru generare energiei si problemele date de aceste tehnologii, energiile alternative si hidrogenul ca vector de energie. Vrem sa aflam care este sansa energiilor alternative de a castiga in acesta cursa in fata combustibilor fosili precum si ce s-ar intampla daca am ramane fara petrol – un scenariu posibil apocaliptic?
Va invitam cu mic, cu mare sa participati la aceasta discutie, despre care suntem convinsi ca fiecare are o parere, ca fiecare a auzit cate ceva si ne dorim sa luam cu totii parte la o discutie cat mai interesanta si relaxata.

cafeneaua-stiintei

Intrare libera.

*Cafeneaua Științei se va desfășura în sistem workshop. Pentru ca un număr cât mai mare de oameni să poată participa la eveniment, rezervarea făcută îți asigură locul, iar la o masă pot sta mai multe grupuri.

Recomandam ca fiecare participant sa comande la bar o bere/ suc/ ce-i pofteste inima, care sa il(o) ajute sa se relaxeze si sa fie cat mai sociabil.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!