Ștefan Banică – Concert Extraordinar de Crăciun @ Sala Polivalentă

Home $ Articole $ Ștefan Banică – Concert Extraordinar de Crăciun @ Sala Polivalentă

by | Oct 21, 2016 | Articole

Cu ocazia sărbătoririi a 15 ani de Concerte extraordinare de Crăciun, Ștefan Bănică, alături de întreaga sa echipă și de invitați surpriză, aduce, pentru prima oară spiritul Crăciunului în inima Transilvaniei!

În data de 12 decembrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va avea loc primul Concert de Crăciun susținut de Ștefan Bănică la Cluj!

Din 2002 până în prezent, artistul a susținut aproape 60 de concerte de Crăciun, iar faptul că de la an la an sunt stabilite noi recorduri ca număr de spectatori și de concerte susținute demonstrează că acest eveniment devine tot mai impresionant și mai îndrăgit odată cu trecerea timpului.

Fiindcă acest spectacol se desfășoară pentru prima oară în Transilvania, biletele se vor EPUIZA RAPID, așa că nu mai stați pe gânduri și ACHIZIȚIONAȚI un bilet atât pentru dumneavoastră,cât și pentru cei dragi! Veți fi mai mult decât încântați!

Pret/bilet:
Categoria VIP – 153 de lei
Categoria 1 – 128 lei
Categoria 2 – 111 lei
Categoria 3 – 85 lei
Categoria 4 – 68 lei

stefan-banica

Ce onoare mai mare poate fi pentru un artist decât să vadă în sală, de fiecare dată, mai multe generații la un loc, de la copii și adolescenți până la părinți și bunici! Ce poate fi mai frumos? – a declarat Ștefan Bănică.

Muzica live, show-ul de lumini, efectele speciale, invitații-surpriză, baletul și coregrafia, dar mai ales energia impresionantă care cuprinde deopotrivă artiștii și publicul, fac din Concertul extraordinar de Crăciun un eveniment unic, care poate fi urmărit, pentru prima oară, la Cluj-Napoca!

Vino și trăiește o experiență unică alături de Ștefan Bănică la cel mai așteptat show al lunii decembrie – Concert Extraordinar de Crăciun!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!