Isvor. Enescu @ Auditorium Maximum

Home $ Articole $ Isvor. Enescu @ Auditorium Maximum

by | Oct 24, 2016 | Articole

Concertul „Isvor. George Enescu” prezintă un proiect unic în peisajul cultural românesc, pe care cu greu îl poți încadra într-un singur gen: mai mult decât muzică de cameră, tradițională sau contemporană de factură cultă; mai mult decât un concert însoțit de proiecții video; mai mult decât instrumente tradiționale alăturate celor moderne – „Isvor. George Enescu” propune compoziții originale și improvizații inspirate într-o viziune proaspătă, inovatoare, emoționantă! Vino la întâlnirea cu sursele Rapsodiilor Române prezentate de ansamblul Imago Mundi într-un concert-eveniment de neratat!

Imago Mundi este un ansamblu original, primit cu entuziasm în Austria, Belgia, Cehia, Germania, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Slovacia, Spania, SUA, Tunisia, Turcia.

„Isvor. George Enescu: Rapsodiile Române vs. muzică tradițională și folclor urban” s-a bucurat de o primire entuziastă în concerte susținute în București, Lisabona, Granada, Tunis, Salzburg, New York sau Londra. De curând, programul a fost editat pe CD de Editura Casa Radio și este disponibil în magazinul de la Sala Radio sau în rețelele Cărturești, Humanitas sau Diverta.

Inițiativa ansamblului Imago Mundi este deopotrivă curajoasă, cât și unică în peisajul muzical: aceea de a prezenta muzica lui George Enescu în contextul creației tradiționale vechi românești, o întoarcere muzicală în trecut din perspectiva artistului contemporan.

isvor-enescu

Biletele se găsesc la Agenția Teatrală din Piața Ștefan cel Mare nr. 14

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!