Macanache & The Putreds @ Euphoria Music Hall

Home $ Articole $ Macanache & The Putreds @ Euphoria Music Hall

by | Nov 1, 2016 | Articole

Macanache – lansare LP
Invitati: The Putreds

Bilete
20 de lei early bird – se cumpără de la Fabrica de Bere și Euphoria Biergarten
25 de lei în ziua evenimentului

macanache

Macanache a aparut in peisajul muzical romanesc “de nicaieri” si a reusit sa devina un personaj foarte iubit inca de la prima piesa pusa pe Youtube. Acum are sute de mii de fani si toata lumea se inghesuie sa-l asculte live in concerte.
Macanache este un MC din Romania, Bucuresti, originar din Cartierul Titan. Numele sau este Dinescu Constantin-Bogdan, nascut pe data de 25 Mai 1988. S-a lansat in muzica in anul 2015 cu cantecul “Asta sunt eu”, ca artist independent. Stilul sau este relaxat si foarte sincer cu accente de limbaj vulgar bagabontesc, pe un ton comic educativ. Este un maestru in arta rimelor pe loc in stilul liber, un personaj autentic al vremii sale si totodata unul dintre cei mai simpli si pasionati interpreti de muzica Rap din cultura Hip Hop.

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla la acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/ghd” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Update: invitatia a fost castigata de catre Ana Gageanu.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!