Sărbătoarea Subcarpați @ Euphoria Music Hall

Home $ Articole $ Sărbătoarea Subcarpați @ Euphoria Music Hall

by | Nov 1, 2016 | Articole

Trupa Subcarpati păstrează tradiția și vă invită să petreceți românește la un concert aniversar pe 30 noiembrie. Trupa își sărbătorește aniversarea și ne sărbătorim cu toții Ziua Națională. La cateva zile după lansarea noului album – Satele Unite ale Balcanilor, Euphoria Music Hall vă invită și în acest an să ținem obiceiul în picioare.

Despre noul album
„Este vorba despre a da jos granițele ca să descoperim un nou sunet balcanic, o cultură comună” – Bean MC.

subcarpati

Subcarpați e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall. Subcarpați înseamnă Bean, AFO, Power Pe Vinil, Madalina Paval, Valentin Musat (chitară), Alin Stoianovici (acordeon/synth), Claudiu Rusu aka Kani (tobe), Bogdan Zoom (lumini), Cosmin Lazăr (sunet), Andri VJ și alți colaboratori.

BILETE
> early bird – 39 de lei – se pun în vânzare vineri, 4 noiembrie.
>special price – 45 de lei – disponibile până în ziua evenimentului
>full price – 50 de lei – disponibile la locație în seara evenimentului.
Biletele early bird și special price se cumpără începând cu data de vineri, 4 noiembrie (ora 16.00), de la Fabrica de Bere Ursus și Euphoria Biergarten / Cluj – Napoca

Program
22.00 – 23.00 DJ ZO
23 – 23.30 Maria Casandra
23.30 Subcarpati
Afterparty Power Pe Vinil

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii duble la acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/mAb” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Update: invitatiile au fost castigate de catre Ioana Jitariu si Rares Vana.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!