Jazz in the Park 2017 | CLUJLIFE - Te scoate din casă!
Festival, Festivaluri

Jazz in the Park 2017

Jazz in the Park – It’s a Cluj thing!
26 iunie – 2 iulie 2017

Peste 100 de artiști vor cânta la Jazz in the Park 2017. Concerte în Parcul Central, pe malul Someșului, performance-uri stradale pe diverse artere din oraș, concerte la Opera Maghiară cu nume mari ale jazzului contemporan și petreceri sunt câteva dintre experiențele la care te invităm să iei parte din 26 iunie și până în 2 iulie la Cluj. Nu uităm nici de străzile din oraș, căci zeci de performance-uri vor anima Clujul în timpul festivalului.

Anul acesta dezvoltăm și o componentă de bilete, la care aducem trei dintre cele mai importante nume ale jazzului contemporan: Dhafer Youssef, Susana Baca și Barcelona Gipsy Balkan Orchestra.

Intrarea la concertele din Parcul Central și de pe malul Someșului este liberă având totuși un bilet neobligatoriu recomandat, iar pentru concertele de la Opera Maghiară sunt disponibile bilete și abonamente în rețelele biletmaster.ro, Eventim.ro și Kompostor.

Program Jazz in the Park 2017:

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.