Marketbate – Ediția a III-a

Home $ Educatie $ Marketbate – Ediția a III-a

by | Nov 2, 2016 | Educatie

„Brandul nostru este mai bun decât al lor!” – ce părere ai despre publicitatea comparativă? Dacă ai fost la Maratonul Publicității Brand Wars organizat de ASM anul trecut știi foarte bine despre ce e vorba. Acum a venit momentul să dezbatem: Publicitatea comparativă ar trebui legalizată în România?

Marketbate este un eveniment marca ASM în cadrul căruia aveți ocazia să fiți spectatorii unui meci de dezbateri pe o temă de Marketing de actualitate.

Spectacole de idei și retorică, meciurile de dezbateri sunt un deliciu pentru orice minte analitică. Ești creativ? Perfect! Atunci cu siguranță vei aprecia stilul vorbitorilor. Pasionat de vorbitul în public? Vino și analizează-le persuasiunea! „Infotaiment” la cel mai înalt nivel.

Student sau nu, intrarea este liberă. Așadar haide să aflii mai multe despre Marketing și să vezi echipele cum susțin sau „demontează” moțiunea.

Una dintre ele va câștiga competiția, alta o va pierde, dar tu vei avea numai de câștigat, în spiritul uniFEST „distracție gratis, nu degeaba”. Pregătim și câteva surprize pentru tine, așa că vino cu zâmbetul pe buze marți 8 noiembrie în sala 006 din FSEGA de la ora 13:00.

marketbate

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!