Kangoo Jumps: Ce este și unde îl poți practica în Cluj?

by | Nov 3, 2016 | Recomandări, Sport

Cine nu a visat să aibă puterea de a zbura, chiar și pentru câteva secunde? Dar cum ar fi dacă pe parcursul zborului ai arde și calorii? Te-am făcut curios? Atunci e momentul să afli mai multe despre Kangoo Jumps, o formă de aerobic bazată pe sărituri.

Cu ajutorul unor ghete dotate cu arc elastic și tălpi eliptice, Kangoo Jumps îmbină pași de dans cu exerciții de tonifiere, totul pe o muzică explozivă. Coregrafiile dinamice și săriturile neîntrerupte duc la eliberarea de endorfine și astfel vei avea senzația de plutire, iar antrenamentul va fi ca o petrecere la care mergi îmbrăcat în haine sport.

Proiectate inițial pentru recuperarea prin gimnastică a articluațiilor și a coloanei vertebrale, ghetele de Kangoo Jumps pot fi încălțate de oricine vrea să se distreze și să ardă calorii, exceptând femeile însărcinate și cei care suferă de spondiloză cervicală.

Dacă vrei să ai propria pereche de ghete pe care să o folosești după bunul plac, prețurile pornesc de la 900 de lei. Totuși, cel mai bine vei gusta atmosfera care a făcut sportul acesta atât de popular, la o șendință de grup alături de instructori acreditați. Astfel am pregătit pentru tine locurile din Cluj unde poți încerca orele de Kangoo Jumps.

Dar înainte de toate, trebuie să știi câteva reguli. Pentru clasele de Kangoo Jumps este necesar să-ți faci rezervare în prealabil. La oră vei avea nevoie de o pereche de șosete lungi și groase, prosop și o sticlă de apă.  De asemenea, ghetele corespund mărimilor după cum urmează : XS(mărimea 35), S(mărimile 36-38), M(39-41), L(42-44), XL(45-48), iar tălpile și arcul trebuie să corespundă greutății tale, așa că prima data ar fi bine să consulți instructorul. Nu în ultimul rând, cea mai importantă regulă, toată lumea se distrează!


La Gimmy găsești ore de Kangoo Jumps atât dimineața, cât și după-amiaza.  Au program de luni până duminică, două instructoare, iar orarul îl poți consulta pe site-ul lor. Sala de aerobic se află la demisol, însă nu duce lipsă de spațiu, iar ventilația este foarte bună. În cazul în care te decizi să mergi la Gimmy pentru Kangoo Jumps, trebuie să știi că un abonament de 150 de lei îți va perminte accesul la 4 ore pe săptămână, dar în plus vei avea acces la toate orele de aerobic și la 25 de minute de solar. Sala este sitută în cartierul Gheorgheni, str Pascaly fn.

Cu un design asemănător unui club, la Bamboo Fitness Spa te poți alătura petrecerii dacă plătești 20 de lei pe ședința de Kangoo Jumps. Dacă te hotărăști pentru un abonament, te va costa 140 de lei sau 110 lei, în cazul studenților, și pe lângă clasele de Kangoo Jumps, poți intra la spa și alte ore de aerobic. Orarul îl poți consulta pe site, iar sediul se află pe Strada Ploiesti 6-8, în Multiplex Leul, Etajul 1.

La Oncos Tonus Gym  îți poți achiziționa o intrare la prețul de 15 de lei, un abonament de 8 sedințe la prețul de 90 de lei, iar intrările nelimitate la Kangoo Jumps te-ar costa 140 de lei. Sala se află pe strada Scorțarilor, Nr. 26, sedințele sunt programate în timpul săptămânii, în general după ora 19.00, dar orarul pe fiecare săptămâna îl poți afla de pe pagina lor de facebook. Pentru programări apelați la 0264432370.

Flying Steps este o sală dedicată exclusiv Kangoo Jumps, situată în Piața Mărăști, Aleea Bibliotecii, nr. 10. Clasele se desfășoară de luni până vineri după-amaiza, iar tarifele pornesc de la 15 lei pe ședință, 130 pentru 10 ședințe și ajung până la 270 de lei, în cazul în care dorești un abonament nelimitat. Dacă ai ghetele personale, ești student sau elev beneficiezi de reduceri.

La Big Fitness găsești în orar ore atât dimineața, cât și după-amaiza. O ședință de Kangoo Jumps costă 30 de lei, iar prețurile cresc până la 200 de lei pentru abonamentul nelimitat. Dacă ți se pare prea scump, nu te panica! Cei de la Big Fitness organizează constant promoții la abonamente pe pagina lor de facebook, iar dacă e ziua ta, beneficiezi de 50% reducere în luna respectivă. Îi găsești în Mănăștur, pe strada Bucegi, Nr. 19, la etajul 1.

O fotografie postată de Raul (@raullupas) pe

Situată în Iulius Mall, Word Class Health Academy  este una dintre cele mai moderne săli din oraș. Dacă firma la care ești angajat nu colaborează cu Word Class, atunci pentru abonament există doar opțiunea care cuprinde toate facilitățile(piscină, saună, fitness, aerobic),  în valoare de 240 de euro pe 3 luni. Orarul îl găsești aici, prețurile nu sunt afișate pe site, dar pentru mai multe detalii îi poți contacta telefonic la 0040 264 555 344.

Fabrica de Sport de pe Strada Tudor Valdimirescu. nr. 22 întâpină clienții cu trei ore de Kangoo Jumps pe săptămână: luni, marți și joi. O ședință costă 25 de lei, oar un abonament de 12 intrări 130 de lei. Pentru rezervări sunați la 0728045623.

Situată pe Strada Progresului, nr. 18, Pronovia Gym are în program Kangoo Jumps în fiecare miercuri și joi de la ora 18.00, programările se fac pe pagina de facebook, iar prețul unei ședințe este de 20 de lei.

CBC Fitness Corner  de pe Strada Henri Barbusse, nr. 44-46 are în program două ore de Kangoo Jumps pe săptămână, marți de la 20.30 și joi de la 20.00. Același instructor îl găsești și la Away Club de pe Aleea Bibliotecii, nr.10, luni, miercuri și vineri de la ora 20.00. O intrare costă 20 de lei, dar poți opta pentru mai multe tipuri de abonament, despre care găsești mai multe detalii pe site.

Trei ore de Kangoo Jumps pe săptămânpă găsești și la Cristal Body, o sală de aerobic amenajată pe strada Nicolae Pascaly, nr. 7. Orarul se postează săptămânal pe pagina de facebook, o ședintă costă 18 lei, un abonament de 8 ședințe 100 de lei, iar dacă ai ghete personale beneficiezi de 20% reducere. Pentru programări trebuie să suni la numărul 0744286821.

În Complexul Flora de pe Aleea Padin are sediul FitForLife Mănăștur, unde găsești Kangoo Jumps luni, miercuri și vineri în fiecare săptămână, de la ora 21.00. O ședință costă 15 lei, un abonament cu 8 intrări are prețul de 100 de lei, iar unul cu 12 ajunge la 130 de lei. Programările se fac la numărul 0748062591.

După cum vezi, ai de unde alege. Te-ai hotărât la ce sală vei avea parte de o oră kangootastică?

 

Evenimente viitoare

Sun 29

Lights On Romania 2020 – Solitude Edition

27 November, 10:00 am - 6 December, 10:00 pm
Sun 29

Online: Traviata de G. Verdi

29 November, 7:00 pm - 1 December, 7:00 pm

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This