Kangoo Jumps: Ce este și unde îl poți practica în Cluj?

Home $ Articole $ Recomandări $ Kangoo Jumps: Ce este și unde îl poți practica în Cluj?

by | Nov 3, 2016 | Recomandări, Sport

Cine nu a visat să aibă puterea de a zbura, chiar și pentru câteva secunde? Dar cum ar fi dacă pe parcursul zborului ai arde și calorii? Te-am făcut curios? Atunci e momentul să afli mai multe despre Kangoo Jumps, o formă de aerobic bazată pe sărituri.

Cu ajutorul unor ghete dotate cu arc elastic și tălpi eliptice, Kangoo Jumps îmbină pași de dans cu exerciții de tonifiere, totul pe o muzică explozivă. Coregrafiile dinamice și săriturile neîntrerupte duc la eliberarea de endorfine și astfel vei avea senzația de plutire, iar antrenamentul va fi ca o petrecere la care mergi îmbrăcat în haine sport.

Proiectate inițial pentru recuperarea prin gimnastică a articluațiilor și a coloanei vertebrale, ghetele de Kangoo Jumps pot fi încălțate de oricine vrea să se distreze și să ardă calorii, exceptând femeile însărcinate și cei care suferă de spondiloză cervicală.

Dacă vrei să ai propria pereche de ghete pe care să o folosești după bunul plac, prețurile pornesc de la 900 de lei. Totuși, cel mai bine vei gusta atmosfera care a făcut sportul acesta atât de popular, la o șendință de grup alături de instructori acreditați. Astfel am pregătit pentru tine locurile din Cluj unde poți încerca orele de Kangoo Jumps.

Dar înainte de toate, trebuie să știi câteva reguli. Pentru clasele de Kangoo Jumps este necesar să-ți faci rezervare în prealabil. La oră vei avea nevoie de o pereche de șosete lungi și groase, prosop și o sticlă de apă.  De asemenea, ghetele corespund mărimilor după cum urmează : XS(mărimea 35), S(mărimile 36-38), M(39-41), L(42-44), XL(45-48), iar tălpile și arcul trebuie să corespundă greutății tale, așa că prima data ar fi bine să consulți instructorul. Nu în ultimul rând, cea mai importantă regulă, toată lumea se distrează!

La Oncos Tonus Gym  îți poți achiziționa o intrare la prețul de 15 de lei, un abonament de 8 sedințe la prețul de 90 de lei, iar intrările nelimitate la Kangoo Jumps te-ar costa 140 de lei. Sala se află pe strada Scorțarilor, Nr. 26, sedințele sunt programate în timpul săptămânii, în general după ora 19.00, dar orarul pe fiecare săptămâna îl poți afla de pe pagina lor de facebook. Pentru programări apelați la 0264432370.

La Big Fitness găsești în orar ore atât dimineața, cât și după-amaiza. O ședință de Kangoo Jumps costă 30 de lei, iar prețurile cresc până la 200 de lei pentru abonamentul nelimitat. Dacă ți se pare prea scump, nu te panica! Cei de la Big Fitness organizează constant promoții la abonamente pe pagina lor de facebook, iar dacă e ziua ta, beneficiezi de 50% reducere în luna respectivă. Îi găsești în Mănăștur, pe strada Bucegi, Nr. 19, la etajul 1.

Situată pe Strada Nicolae Pascaly, nr. 7, Pronovia Gym are în program Kangoo Jumps pentru un boost de energie și de sănătate. Informațiile despre clase și despre instructori, pot fi consultate pe site. De asemenea, programările se realizează online pentru a respecta în detaliu normele de siguranță și de distanțare.

La Away Club de pe Calea Dorobanților, nr.53, sportul se transformă într-o activitate fun, de grup, la clasele de Kangoo Jump. Dacă te roade curiozitatea, o singură ședință costă 25 de lei. Este important să vezi dacă rezonezi cu antrenorii, îți place sala, totul e ok pentru tine înainte de a face un abonament de 4 sau 8 intrări, care înseamnă o investiție de 80 sau 120 de lei.

După cum vezi, ai de unde alege. Te-ai hotărât la ce sală vei avea parte de o oră kangootastică?

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!