Crosul lui Mos Craciun @ Piața Unirii

Home $ Sport $ Crosul lui Mos Craciun @ Piața Unirii

by | Nov 4, 2016 | Sport

EVENIMENT SPORTIV ORGANIZAT IN SCOP CARITABIL

Asociatia INCEPTIS MOVENS (Proiecte in Miscare) va invita sa va alaturati proiectului sau “CROSUL LUI MOS CRACIUN’’ – a doua editie, eveniment sportiv organizat in scop caritabil care va avea loc in 17 decembrie 2016 in P-ta Unirii Cluj Napoca, intre orele 16-18.

Astfel va invitam sa punem comunitatea locala in miscare in centrul Clujului si sa alergam pentru a sustine cu burse copiii din mediul rural al judetului Cluj, care nu au parte de sustinere financiara, care au luat examenul de capacitate si sunt motivati sa isi continue studiile la liceu, copii selectati in cadrul programului ,,Vreau in clasa a noua’’ (program derulat de fundatia World Vision Romania- worldvision.ro).

Categorie: Cros Open
Distanta de parcurs este de aproximativ 3 km.
Taxa de participare 30 lei.
La Cros pot participa tinerii peste 14 ani si adultii.

Toate fondurile rezultate in urma organizarii Evenimentuluii, vor fi donate exclusiv copiilor selectati in cadrul programului,,Vreau in clasa a noua’’.

Se recomanda concurentilor sa poarte echipament de alergare corespunzator conditiilor meteorologice de la data desfasurarii Competitiei (inclusiv incaltaminte adecvata), preferabil de culoare rosie sau costumati in personaje specifice Craciunului. Vom premia cel mai original personaj/grup de Personaje de Craciun.

Evenimentul va incepe la orele 16.00 in Piata Unirii cu Serbarea sustinuta de Copiii pentru care alergam, muzica, distractie si pregatire pentru cros.
Startul crosului se va da la ora 17:00. Cu 10 minute inainte se va efectua o scurta incalzire sub indrumarea trainerilor TGYM.

Toti finalistii Competitiei indiferent de timpul inregistrat, vor primi medalie de concurs.

Detalii despre inscrieri si ridicarea kiturilor de participare vor fi comunicate in perioada urmatoare.

crosul-lui-mos-craciun

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!