5 centre SPA din apropierea Clujului unde să te relaxezi iarna aceasta

E tot mai frig afară şi nu mai ştim pe unde să ne ascundem. Deja am fost de vreo trei ori la cinema. Prin cafenele e călduţ, dar până şi poveştile cu prietenii ajung la un moment dat la un final. Nici petrecerile nu au cum să lipsească din programul nostru, mai ales că avem de unde alege. Dar unde am putea merge pentru o zi relaxantă, în care să lăsăm toate grijile într-ul colţ al casei şi să împachetăm într-o valiză doar dorinţa de fugi pentru câteva ore de oraşul zbuciumat şi…costumul de baie?

Azi vă propunem 5 locaţii în care puteţi evada la sfârşit de săptămână. Piscină, saună, baie turcească, hai să vedem ce vă aşteaptă!

centre-spa-cluj

La doar 13 km de Cluj-Napoca, păşim nerăbdători în centrul Omnia – Wellness & SPA. Găsim de toate aici: piscină, jacuzzi, baie Kneipp, saună (umedă sau uscată) şi pool bar pentru a ne răsfăţa la final cu o băutură la alegere, pe marginea piscinei sau în baldachinul din zona de relaxare. Pentru cei mici, există piscină special amenajată, astfel încât nu veţi fi nevoiţi să vă căutaţi bonă. Luaţi-i şi pe ei, poate chiar îi înscrieţi la cursurile de înot.

Din punctul meu de vedere, cele mai multe avantaje le aveţi dacă achiziţionaţi biletele VIP (pentru zilele de luni-vineri sau pentru weekend) şi nu spun asta doar pentru pizza inclusă în preţ, ci gândindu-mă strict la raportul preţ-beneficiu. Împătimiţi după relaxare, fiţi pe fază! În noiembrie, abonamentul pentru adulţi pe 6 luni este 550 lei şi include intrări nelimitate zilnic între orele 11.00 – 22.00 şi acces la toate facilităţile. Am uitat ceva? Ah da, după ora 22.00, locaţia poate deveni gazda unor petreceri private (corporate, majorate, aniversări etc) unde vă puteţi bucura de toate serviciile. Sună bine, nu?

Adresă: Strada Octavian Paler, nr. 2A, Apahida | Site | Facebook

#omniaspa #relaxare #jacuzzi www.omnia-spa.ro

O fotografie postată de Omnia Spa (@omniaspa) pe

Am pornit pe un drum lăturalnic şi uite aşa am ajuns la SunGarden Golf & Spa Resort. Centrul de Spa este împărţit în două zone: Spa Aqua Experience şi Spa Amedeea Paradise. Centrul de fitness, bazinul cu apă sărată, sauna finlandeză, fântâna de gheaţă şi multe altele, aici vă puteţi bucura de o gamă variată de servicii şi tratamente pentru a dobândi o stare de linişte şi confort.

De luni până joi, accesul adulţilor în cele două zone se face la preţul de 75 lei, iar de vineri până duminică, 95 lei. Copiii pot intra doar în zona Aqua Experience, la preţul de 35 lei, respectiv 49 lei vineri – duminică. Abonamentele sunt de trei tipuri, în funcţie de timpul pe care îl veţi petrece acolo: Spa Life (12 luni, 790 Euro), Spa Journey (6 luni, 519 Euro), Spa Experience (1 lună, 133 Euro). Pe care îl alegeţi?

Adresă: Strada Poiana Cerbului, nr. 1000, Baciu, Cluj  | Site | Facebook

Situat între localităţile Salicea şi Ciurila, la aproximativ 15 km de Cluj-Napoca, într-un cadru natural, ferit de agitaţia cotidianului, Centrul SPA Domeniul Regilor, este un alt loc potrivit pentru o evadare de weekend. Fie că alegem piscina cu apă dulce sau pe cea cu apă sărată, sauna finlandeză sau pe cea cu infraroşu, baia cu aburi sau cromoterapia, un lucru e sigur: vom ieşi de acolo ca noi!

Preţurile de acces: de luni până joi, 35 lei/zi, de vineri până duminică, 50 lei/zi. Pentru copii între 3 şi 12 ani, tarifele sunt de 17 lei/zi, respectiv 25 lei/zi. Abonamentele sunt de trei tipuri: Silver, Gold sau Platinum, ultimele două oferindu-vă intrări nelimitat la preţurile de 350 lei (10 intrări) sau 550 lei (de câte ori doriţi într-o lună).

Adresă: Ciurila, nr. 140 | Site | Facebook

#spa+ #relax = pure awesomeness

O fotografie postată de Didi Kasa (@didi_kasa) pe

La 7 km de centrul vechi din Cluj-Napoca, pe dealul Feleacului, ne aşteaptă Wonderland Cluj Resort. Piscina, jacuzzi, Hammam (baie de aburi/ saună umedă), masajele (de relaxare, terapeutice, de întreţinere sau anticelulitice) sunt doar câteva din surprizele care ne întâmpină. În plus, dacă vă număraţi printre cei care nu au învăţat să înoate când a fost vremea, am o veste bună: aici se organizează cursuri de înot pentru adulţi (dar şi pentru copii), 10 intrări la preţul de 250 lei.

De luni până vineri, tariful de acces pentru o intrare Spa & Fitness este de 25 lei, iar în weekend de 35 lei. În cazul masajelor, preţurile variază de la 40 la 90 lei, în funcţie de procedeul ales.  Există posibilitatea de închiriere a spa-ului pentru grupuri de 1-15 persoane (150 Euro), 16-20 persoane (200 Euro) sau 21-30 de persoane (300 Euro), de luni până duminică în intervalul orar 22.00 – 5.00.

Adresă: Feleacul | Site | Facebook

The place to be! ? #goodmorning #wonderlandresort

O fotografie postată de Isabela Teodor (@teodorisabela) pe

Mergem puţin mai departe şi ajungem la Salina Turda, mai exact la Complex Balnear Potaissa, un mic paradis exotic. Suntem răsfăţaţi cu terapiile oferite aici, produsele folosite, aromele ce ne gâdilă simţurile şi ne bucurăm de oaza de linişte.

Tariful pentru o intrare SPA este de 25 lei, câte 3 ore/zi de luni până vineri şi 30 lei sâmbăta şi duminica. Există şi abonament SPA – 160 lei pentru adulţi, 120 lei pentru copii 14-18 ani, 80 lei pentru copii 6-14 ani. De asemenea, puteţi avea abonament la fitness (100/120 lei în funcţie de orele alese) sau puteţi opta pentru o singură şedinţă (10/12 lei). În ceea ce priveşte masajele, costul acestora este între 20 şi 45 lei.

Adresă: Turda, Str. Republicii, nr. 6A | Site | Facebook

Eu le iau în ordine şi încep cu Omnia – Wellness & SPA. Tu unde mergi prima dată?

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz