Expozitii, Pub

Paula Mihalache – Corpul ca obiect @ Vintage Music Pub

În societatea contemporană, importanţa corpului depăşeşte limitele artistice de până acum, acesta fiind expresia individualităţii. “Corpul devine un suport ce este transformat într-un obiect estetic. Corpul este descompus şi recompus în artă,creându-se sensibilitatea fiecărui stil.

Acesta este o sursă perpetuă de înţelesuri. Astăzi, corpurile au devenit obiecte ale managementului şi reconfigurărilor, fiind tot mai importante pentru identitatea individului. Nu există nici o modalitate corectă sau greşită de a te exprima artistic.
Corpul meu devine o prezenţa obiectivă; devine un experiment pe baza unui sistem de simboluri.

Acest proiect are două tipuri de abordări fotografice: prima varianta este fotografie mixtă/ experimentală; iar cea de a doua fiind o abordare performativă. Corpul prezentat în acest act performativ, devine un corp străin, prin felul în care acesta se impune sub forma nonconformistă,dar şi prin faptul că acesta devine “obiect şi subiect în sine”. Fotografiile mele sunt geometrizate iar curbele au un rol important pentru a crea o ruptură între vulnerabilitatea umană şi perfecţiunea fizică prin distorsionare.

corpul-ca-obiect

ClujLife - Te scoate din casă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.