Acuarela Cocktails: Când o ieșire într-un pub întâlnește pictura

Home $ Articole $ Cum a fost la $ Acuarela Cocktails: Când o ieșire într-un pub întâlnește pictura

by | Nov 8, 2016 | Cum a fost la, Recomandări

Nu știu tu, dar eu toată viața am fugit de pictat. Nu am stat să analizez de ce, pur și simplu l-am luat pe nu în brațe și l-am purtat după mine până aseară.

Cum mi-am schimbat atitudinea? Am fost la o seară Acuarela Cocktails și, cu puțin ajutor, am aflat că pictatul este despre libertate, despre a-ți pune pe o pânză culorile interioare, iar pentru a scăpa de inhibiții, e binevenită și o băutură lângă.

De la un început mai încordat, unde fiecare dungă colorată era rezultatul unui calcul matematic complex, soluția am găsit-o de abia pe finalul serii, când mi-am dat seama că singura greșeală pe care o poți face în pictură este să nu te lași dus de val.

acuarela-cocktails

Ca să înțelegi mai bine, hai să-ți spun o poveste. Ești într-un pub alături de mai multe persoane și ți-ai comandat deja băutura preferată. Totuși parcă localul are ceva schimbat. De data aceasta, toată lumea socializează, iar pe masă, în loc de meniu, pliante și obiecte ornamentale, și-au făcut apariția materiale pentru pictură. Așa că, în loc să te descarci vorbind despre facultate, serviciu sau colegul ăla enervant, îți pui pe tine un șorț, înmoi o pensulă în culoarea preferată și începi să-ți verși sentimentele pe pânza care își așteaptă cuminte soarta.

În sprijinul tău vine un artist, care te va ghida în realizarea unui tablou selectat inițial. Vei vedea însă, că pe parcursul sesiunii te vei lăsa purtat de imaginație și indicațiile ghidului vor deveni simple repere în realizarea micuței tale opere de artă. La final, pictura îți rămâne ca suvenir și îți faci și câteva poze, căci trebuie să știe și prietenii de pe Facebook ce talentat ești.

acuarela-cocktails-2

Conceptul este împrumutat de peste hotare, unde a apărut din 2009, și dacă ești curios cum te-ai distra la o astfel de ieșire, găsești pe site-ul Acuarela Cocktails următoarele evenimente. Prețul este de 99 de lei și cuprinde toate materialele plus o băutură la alegere. Vei picta timp de aproximativ două ore, iar apoi poți rămâne să schimbi păreri cu ceilalți participanți și cu organizatorii. Locul de desfășurare pentru evenimentul de aseară a fost Off the Wall, de pe Strada Georges Clemenceau Nr.3.

Ce zici, plănuiești să faci din pictură noua ta pasiune?

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!