Paspartu 2.0 – Festive Edition

Home $ Articole $ Paspartu 2.0 – Festive Edition

by | Nov 14, 2016 | Articole

La Paspartu vii pentru design, pentru calitate, pentru ceva altfel. În decembrie, vii la Paspartu pentru acele cadouri de Crăciun pe care nu le găsești altundeva!

Ce este Paspartu?
The pop-up concept store for fashion and urban culture. În alte cuvinte, un cadru de vânzare temporar, amenajat într-un spațiu deosebit, care își suprinde consumatorul cu ceva exclusiv, intrigant și incitant.

Concept Store-ul nu face doar vânzare de produs, ci dechide calea către un alt fel de lifestyle. Pătrunde, printr-o diversitate de bunuri și servicii selecționate după un concept specific, pe o cale ce duce spre răspunsul dorințelor si preferințelor celor care înțeleg, apreciază și adoptă acel stil de viață.

De ce Paspartu?
Din dorința și necesitatea de a oferi un spațiu exclusiv dedicat obiectului de autor, obiectului de design industrial si articolelor de fashion design, care să medieze relația dintre designer / producător / vânzător / consumator. Ne dorim formarea unei comunități unite de aceleași principii și interese estetice, un cadru propice socializării și networking tuturor celori interesați de aceste valori.paspartu

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!