Ritm și textură – Expoziție de caligrafie

by | Nov 16, 2016 | Expozitii

Atelierdescris organizează un eveniment dedicat artei caligrafice în Centrul Cultural de Artă, de pe strada Observatorului nr.1-3.

Din ce în ce mai mult oamenii se orientează către artă. Mulți caută mai nou să își petreacă o parte din timp într-un cadru artistic, sub formă de hobby, relaxare sau chiar reorientare profesională. Alții preferă doar să o admire, prezenți la diferite evenimente culturale, susținând astfel preocuparea pentru artă, pentru frumos.

Arta scrisului atrage iubitorii de litere, de miros al cernelii și al hârtiei, dându-le ocazia de a-și transpune trăirile sub diverse forme caligrafice. De ce tocmai caligrafie? Pentru că arta scrisului de mână înseamnă emoție!

Cuvintele fac legatura între oameni și experientele lor. Literele și sunetele se nasc în timp ce noi rezonăm cu mediul și oamenii din jurul nostru. Caligrafia versus scrisul de tipar face ca totul, de la noi înșine, la comunitatea în care lucrăm, să aibă mai multă viață, sensibilitate, integritate, mai multă plăcere, o conexiune mai adevarată.

expozitie-de-caligrafie

Această expoziție prezintă lucrările cursanților din cadrul workshop-urilor de caligrafie care de asemenea are demonstrații și experimente cu implicarea celor prezenți.

Expun:
Ioana Apintei
Casina Batinas
Katalin Moscu
Mădălina Danciu
Ruxandra Grigoraș

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This