Descopera, Recomandări

Unde jucăm board games în Cluj-Napoca

Jocurile de societate (board games) au cunoscut o popularitate foarte mare în România anilor ’80 și ’90, când posibilitățile de divertisment erau reduse. De câțiva ani însă, acestea au devenit îndrăgite de oamenii de toate vârstele, care le-au redescoperit farmecul.

Tu și prietenii tăi sunteți fani board games, dar v-ați plictisit să vă jucați acasă? Dacă nu știai, în Cluj sunt câteva locuri unde poți îmbina ieșitul în oraș cu jucatul board game-urilor preferate.

Checkpoint
Deopotrivă magazin și club de board games, Checkpoint este unul dintre cele mai cunoscute localuri de acest gen. Aici se organizează seri tematice de jocuri, turnee și evenimente dedicate anumitor jocuri. Vă propunem să încercați și ceva nou, cu siguranță veți găsi printre multitudinea de board games, card games, war games, miniature games sau role-playing games. Iar dacă nu ai parteneri suficienți pentru joc, stai liniștit – poți căuta aici.

Zorki Photo Cafe
Tot în centru, pe strada Ion Rațiu, în Zorki veți găsi la fel de multe jocuri și voie bună. Atmosfera este una prietenoasă, primitoare ca acasă și nimeni nu se va uita urât la voi dacă intrați prea tare în spiritul jocului și vă lăsați duși de val. Și ca să meargă jocul mai bine, aveți de ales dintr-un meniu bogat de băuturi și ronțăieli.

Shadow Bar
Unul dintre localurile preferate de grupuri din Piața muzeului este Shadow Bar. Aici puteți mânca, puteți bea ceva, puteți juca un board game sau, de ce nu?, le puteți face pe toate în aceeași seară și în același loc.

<

Klausen
Amatori de bere și board games? Klausen este locul perfect în care gașca voastră se poate relaxa într-o seară de weekend. Nu vă mai rămâne decât să faceți alegerile – a jocului și a berii, pub-ul având o selecție de bere europeană foarte lăudată de clienți.

De asemenea, mai există grupuri care organizează seri de board games.

Cutia.ro este un magazin online de jocuri, dar care organizează periodic seri de jocuri sau campionate, în diverse locuri din oraș, de la biblioteci și mall-uri la cafenele. Poți merge la întâlnirile organizate de cei din echipă să testezi jocurile dacă nu ești sigur pe care să-l cumperi sau pur și simplu să te joci și să te simți bine. Mai multe detalii despre evenimentele organizate poți găsi pe site-ul lor sau pe pagina de Facebook.

Board Games Cluj-Napoca este o pagină de Facebook creată de un grup de oameni pasionați de jocurile de societate. Ei organizează de două ori pe săptămână întâlniri unde se pot aduna toți doritorii de jocuri și voie bună.

Board Games Night @ FSPAC
În cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, printre celelalte cluburi de activități extracurriculare, se numără și clubul pasionaților de jocuri de societate. În fiecare joi seară se organizează o întâlnire cu oamenii cu chef de jucat, în sala IV/3 a facultății. Nu trebuie neapărat să fii student, doar pasionat!

O fotografie postată de FSPAC (@fspac) pe

Voi unde ieșiți să jucați board games?

ClujLife - Te scoate din casă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.