Localuri din Cluj care organizează Quiz Nights

Home $ Descoperă Clujul $ Localuri din Cluj care organizează Quiz Nights

by | Nov 18, 2016 | Descoperă Clujul, Recomandări

Avem o poveste simplă. Ieși cu gașca la bere. Dintr-odată, discuția se îndreaptă spre subiecte serioase, de cultură generală sau tot felul de curiozități din domenii cât mai diverse. Te-ai regăsit în aceste cuvinte? Atunci cred că ție și prietenilor tăi v-ar plăcea un pub quiz night – un concurs cu întrebări de cultură generală, din diverse domenii, pe echipe, organizat într-un pub. Vă veți provoca între voi și, dacă sunteți buni, veți putea câștiga și un premiu!

Un mic ajutor: o listă cu localuri din Cluj care organizeză regulat quiz nights.

O’Peter’s Irish Pub
Începe săptămâna în forță și rezervă-ți serile de luni pentru a răspunde la întrebări. La quiz-ul din O’Peter’s Irish Pub poți partcipa singur, dacă ai prieteni mai timizi, sau cu o echipă de maximum 6 persoane. Te așteaptă 8 runde din domenii diferite, iar pentru fiecare sunt pegătite câte 10 întrebări. Și să nu uităm de premii: vouchere în valoare de 100, 75 sau 50 lei, oferite primelor trei echipe la finalul ediției. De asemenea, punctajele fiecărei ediții vor fi adunate într-un clasament general, iar sezonul de quiz este posibil să aducă noi surprize celor care se vor clasa pe primele poziții.

Londoner Pub
Londoner Pub se poate mândri cu două seri de quiz pe care le organizează în fiecare duminică și luni. Astfel, dacă ești fanul concursurilor de cultură generală, îți poți ascuți mintea la două întrecerei consecutive. În ambele cazuri, regula de înscriere este simplă: îți convingi maximum 4 prieteni să ți se alăture, vă rezervați locul la numărul de telefon 0371 370 914 (trebuie să specifici și numele echipei), apoi vă prezentați frumos la pub și demonstrați că sunteți cei mai buni. Nu vă uitați acasă inspirația și buna dispoziție, căci veți avea nevoie de aceestea pe toată durata concursului.

Makeba
Serile de marți sunt dedicate concursului de cultură generală în Makeba. În acest local, quiz-urile au devenit un obicei cum nu se poate mai interesant. După o mică pauză, evenimentele în cadru cărora inteligența se dovedește a fi coechipierul cel mai bun se întorc cu noi domenii, întrebări și premii pe măsură. Seara va fi perfectă dacă îi vei avea alături și pe cei mai buni prieteni, aceia care știu că munca în echipa vă poate aduce locul întâi. Rezervările pentru quiz se fac la barul Makeba, ori printr-un mesaj privat pe Facebook.

Hugo City
Dacă e miercuri, atunci musai ne întâlnim la Hugo City. Restaurantul organizează săptămânal seri interactive în care îți poți pune la încercare cultura generală alături de gașca ta de prieteni. Concursul cuprinde 6 domenii, fiecare cu 10 întrebări și promite multă distracție. Nu lipsesc nici premiile pentru câștigători, desigur. Echipele trebuie să fie formate din minimum doi participanți și este interzisă părăsirea grupului în timpul jocului. Dacă, totuși, intervine o urgență, te poți alătura prietenilor tăi abia la finalul rundei în curs. Pentru a participa la quiz e nevoie de rezervarea unei mese la numărul de telefon 0752 133 546. Ne vedem miercuri la Hugo, da?

ROOM
La ROOM nu e niciodată timp de plictiseală. Localul vine mereu cu fel de fel de evenimente interesante, menite să ne convingă de faptul că atmosfera de aici nu se găsește în toate localurile clujene. Serile de quiz se numără printre activitățile pe care trebuie neapărat să le încerci, deoarece îți asigură multe râsete și voie bună. Ce-i drept, va trebui să-ți pui mintea la contribuție, însă toate provocările pot fi învinse atunci când ai prieteni care să te susțină. Haide alături de echipa ta (2-5 membri) și încercați împreună să oferiți toate răspunsurile corecte. Quiz-ul este structurat în teme care se schimbă săptămânal. Înscrierile se fac rapid, printr-un mesaj trimis pe pagina de Facebook a localului, ori printr-un email la adresa: [email protected]. Echipa care se află pe primul loc va primi un premiu surpriză, locului doi i se oferă în dar o sticlă de vin, iar al treilea grup va fi recompensat cu beri Guinness.

Așa cum probabil vă gândiți, în toate localurile de mai sus este interzisă folosirea telefoanelor și a internetului în timpul concursului. În caz contrar, se poate ajunge la descalificare. Dar cine vrea să piardă distracția și să-și strice seara? Noi nu, cu siguranță. Jucați corect, ascultați-vă colegii de echipă și simțiți-vă bine!

Tu ai participat la vreun pub quiz night?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!