Față în față cu creativii @ Topaz Boutique Hotel

Home $ Articole $ Față în față cu creativii @ Topaz Boutique Hotel

by | Nov 22, 2016 | Articole

Te-ai întrebat vreodată care este importanța brandingului? Ai avut curiozitatea să afli ce este un manual de brand și de ce avem nevoie de el? Vrei să știi de ce companii precum Microsoft, Nike sau Amazon sunt cunoscute în toată lumea în timp ce altele se luptă să supraviețuiască pe piața locală?

fata-in-fata-cu-creativii

Echipa de creație a agenției Loopaa se va afla joi, 24 noiembrie, față în față cu tine, și îți va oferi răspunsuri la întrebări.

Direcorul creativ al agenției, Marin Gava, va discuta despre elementele componente ale unui departament de creație dintr-o agenție de marketing, despre atribuțiile și rolul fiecăruia.

La rândul lui, Andrei Stetcu, Art Director, va explica cum se creează un manual de brand, de unde pornești în construirea unuia și ce elemente trebuie să conțină. De la el vei afla și care este rolul unui manual de brand, respectiv care sunt cele mai potrivite tehnici prin care se poate dezvolta o strategie de branding puternică.

La final, microfonul îi va reveni lui Robert Gal, Senior Graphic Designer, care va vorbi despre procesul de creare al unui logo, despre regulile de urmat și greșelile de evitat în procesul de branding și despre relația dintre un designer și un client.

Intrarea este liberă.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!