Biletele Golden Circle pentru concertul Depeche Mode sunt SOLD OUT

Home $ Știri Cluj $ Biletele Golden Circle pentru concertul Depeche Mode sunt SOLD OUT

by | Nov 23, 2016 | Știri Cluj

Concertul trupei Depeche Mode din 23 iulie 2017 va fi unul cu adevarat special, atat pentru publicul ardelean, cat si pentru artisti. Show-ul nu marcheaza doar prima vizita a trupei in Cluj-Napoca, ci si aniversarea lui Martin Gore, dupa cum insusi martiriseste intr-un mesaj video dedicat fanilor din Romania. Se pare ca fanii romani nu vor sa rateze sansa de a-i ura artistului „La multi ani!” din primele randuri, biletele din categoria Golden Circle fiind SOLD OUT la doar o luna de la punerea in vanzare.

Martin Gore a marturisit intr-un mesaj video inregistrat recent ca asteapta cu entuziasm show-ul pe care il va sustine la Cluj, acesta fiind programat chiar de ziua lui. Artistul isi va sarbatori asadar cea de-a 56-a aniversare in Romania, alaturi de colegi, de prieteni, dar mai ales alaturi de fani. Organizatorii promit ca vor marca insemnatatea zilei inclusiv in backstage, insa detalii despre programul zilei respective nu vor fi facute publice momentan. „Desi este in turneu si nu isi permite sa sarbatoreasca altfel decat prin munca, ii vom pregati cateva surprize lui Martin astfel incat sa simta ca este cu adevarat ziua lui”, a declarat Laura Coroianu, Director General Emagic.

Fanii sunt de asemenea incurajati sa isi surprinda artistul preferat, avand acum la dispozitie 250 de pachete Early Entry, ce asigura accesul cu prioritate in zona de concert. Pachetul Early Entry poate fi achizitionat la pretul de 199 de lei si este valabil doar impreuna cu un bilet Golden Circle sau Gazon. Un pachet include: acces cu 30 de minute inainte de ora oficiala de deschidere, check-in pe stadion cu un membru al echipei de organizare si un suvenir oficial. Comenzile pentru pachetele Early Entry se fac pe adresa [email protected].

Categoria Golden Circle pentru concertul Depeche Mode din 23 iulie mai 2017 este epuizata, insa fanii mai au la dispozitie bilete in urmatoarele categorii de pret: 131 lei – Gazon, 153 lei – Peluza, 251 lei – Tribuna Inel II, 311 lei – Tribuna Inel I si 487 lei la Tribuna VIP. Biletele pot fi achizitionate de pe eventim.ro, cat si din magazinele partenere, respectiv: Orange, Vodafone, Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV.

Dupa doua evenimente de succes la Bucuresti, legendara trupa Depeche Mode sustine pe 23 iulie 2017 primul concert in Cluj-Napoca, ce face parte din noul turneu european. Global Spirit Tour debuteaza in luna mai la Stockholm si cuprinde show-uri in 32 de orase din 21 de tari. Turneul promoveaza viitorul album, Spirit, ce va fi lansat la inceputul anului viitor.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!