Construim Crăciunul împreună cu LEGO la VIVO!

Home $ Articole $ Construim Crăciunul împreună cu LEGO la VIVO!

by | Nov 24, 2016 | Articole

În acest weekend, copiii sunt așteptați la VIVO! Cluj-Napoca, să îi dea o mână de ajutor lui Moș Crăciun, la cel mai mare eveniment de construcție LEGO®. Micuții vor avea ocazia să construiască un brad de Crăciun din aproximativ 30.000 de piese LEGO® și un Om de Zăpadă din aproximativ 22.000 de piese LEGO®.

Pentru fanii LEGO®, cel mai important eveniment al sezonului va avea loc în acest weekend în centrul comercial VIVO! Cluj-Napoca, denumit anterior Polus Center Cluj. Este vorba despre un eveniment de construcție în care participanții își vor uni forțele pentru a construi, din piese LEGO®, modele 3D de dimensiuni impresionante. Dorința organizatorilor este aceea de a-i implica pe copii într-o acțiune de grup. Micuții vor fi îndemnați să lucreze în echipă și să colaboreze pentru a realiza construcții mai mari decât ei.

Participanții vor avea astfel ocazia să construiască Bradul de Crăciun din aproximativ 30.000 de piese LEGO®, înalt de aproape 2 m și Omul de Zăpadă din aproximativ 22.000 de piese LEGO®, înalt de 1,2 m. La acest eveniment sunt așteptați copiii cu vârsta începând de la 4 ani.

lega-vivo

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!