Atelierul Spiridușilor @ Piața Unirii

Home $ Articole $ Atelierul Spiridușilor @ Piața Unirii

by | Nov 28, 2016 | Articole

Lumea magică LollyBoom din Parcul Central va cuprinde în acest an și Târgul de Crăciun din Piaţa Unirii. Te aştepteaptăm din 1 decembrie cu pationar, trenuleț, ateliere pentru copii, căsuţe din turtă dulce, vin fiert, cozonaci, produse tradiţionale şi ornamente de crăciun.

Cei mici vor avea ocazia de a retrăi obiceiurile culinare prin demonstraţiile şi atelierele oferite în cadrul activităților de la căsuța Atelierul Spiridușilor. Cristian Gună, magicianul de la Fantasmagia, îi va învăța în cadrul atelierelor minunata artă a magiei. Adriana Gog este singurul instructor Relax Kids din România. Întâlnirile Relax Kids sunt distractive, pline de viață, creative și cel mai important – relaxante. Copiii vor pleca de la aceste întâlniri odihniți, fericiți, relaxați.

Înscrieri și detalii aici.

atelierul-spiridusilor-targul-de-craciun

Atelier de Magie
Ce poate fi mai frumos ca bucuria copiilor atunci când ei înșiși sunt magicieni și pot face orice?

Magician: Cristian Gună
Locuri: 10
Vârsta: Copilașii vor fi împărți pe grupe de vârstă

magie-atelier-lolllyboom-fantasmagia

5-8 ani. Copiii vor invata 3 numere de magie adaptate pentru vârsta lor. Vor primi o broșură cu numerele de magie învățate la atelier pentru ca parinții să îi ajute pe copii să se perfecționeze în executarea corectă a numerelor de magie.
9-14+ ani. Copiii vor invața 3 numere de magie (trucuri cu cărți și monede) iar ca și vor primi o broșură cu instrucțiuni pentru trucuri învățate.

Atelier de bucătărie
V-am pregatit cel mai dulce atelier, unde împreună o sa preparăm tot felul de dulcegării pentru Moș Crăciun. Fie că vom coace turtă dulce, biscuiți sau brioșe cu siguranță mirosul din cuptorul magic vor îndruma renii moșului către atelierul spiridușilor.

Durata: 50 minute
Locuri: 10
Vârsta: 5-12 ani

bucatarie-atelier-lolllyboom-fantasmagia

Atelier Relax Kids
Relax Kids este o tehnică care se desfășoară în 7 pași în care copiii învață să se liniștească, să se concentreze și să se relaxeze.

Ora de Relax Kids include încălzire și mișcare, jocuri distractive, jocuri mindfulness de relaxare, exerciții de stretching și de respirație, masaj, jocuri de afirmații pozitive și în final relaxare profundă în care copiii ascultă povești de reprezentare mintală. Copiii sunt încurajați să se relaxeze în timp ce își dezvoltă creativitatea și imaginația.

Întâlnirile Relax Kids sunt distractive, pline de viață, creative și cel mai important – relaxante. Copiii vor pleca de la aceste întâlniri odihniți, fericiți, relaxați.

RELAX KIDS ajută copiii:
Să învețe tehnici valoroase de mindfulness și relaxare
Să își îmbunătățească sănătatea mentală
Să le crească încrederea în forțele proprii și stima de sine
Să își dezvolte inteligența emoțională
Să își controleze emoțiile
Să își dezvolte puterea de concentrare, imaginația, creativitatea
Să gestioneze mai ușor furia, anxietatea, stresul
Să se simtă mai fericiți
Intalnirile Relax Kids din cadrul targului de Craciun vor avea tematica sarbatorilor de iarna, iar jocurile distractive si relaxante vor fi completate de cele de crafting in care copiii vor invata sa isi faca propriile decoratiuni de iarna.

Susținător: Adriana Gog
Vârsta: 3-8 ani
Durata: 50 minute
Locuri: 10

relax-kids-lolllyboom-fantasmagia-bun

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!