Made in Cluj @ Impact Hub

Home $ Articole $ Made in Cluj @ Impact Hub

by | Dec 5, 2016 | Articole

Made in Cluj este evenimentul la care ne întâlnim cu brandurile locale care sunt vizionare. Cu brandurile clujene de efect, cu brandurile hip, cu brandurile care reușesc să se diferențieze prin activitatea pe care o au și prin modul în care se poziționează pe piață.

Evenimentul este cu și despre antreprenorii din Cluj. Știm că este o lună plină cu evenimente de sezon – noi am avut intuiția că am putea să ocolim acest trend și că am putea să discutăm în continuare despre antreprenoriat și implicit despre domeniile în care aceste business-uri activează. Așa cum îți place ție.

Cum a reușit? Cum a făcut să fie posibil? Eu de ce mai am nevoie ca să pot realiza X idee? Ei, nu promitem că vei afla răspunsurile la toate aceste întrebări, dar, în schimb, te asigurăm că îți vei pune toate aceste întrebări. Și, uneori, totul pornește de la o singură interogație. Care va fi întrebarea ta pentru seara de 13 decembrie?

Discuțiile vor fi informale, așa cum te-am obișnuit până acum, dinamice și interactive. Vino cu prietenii care ți-au propus o ieșire în oraș la un pahar de vin sau la o bere, căci vom avea și aici un bar la fel de cool ca în oraș. Băietii de la Londoner se mută la noi pentru o seară.

made-in-cluj

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!