Show de improvizație cu Trupa ImPro

Home $ Cinema $ Show de improvizație cu Trupa ImPro

by | Dec 5, 2016 | Cinema, Stand-up Comedy

Cu Bobonete în frunte, Văncică, Micutzu, Rait, Natanticu, Neamțu și Hâncu la pian, weekend-ul se prelungește cu 2 zile! Așa că hai în a 4-a zi de weekend, marți, 14 februarie de la ora 18:00 la Cinema Florin Piersic să vezi un spectacol live, fără scenariu sau regie, un spectacol în care toate momentele comice sunt improvizate la sugestiile publicului. Asta înseamnă că publicul alege situațiile și ipostazele, iar actorii le transformă în momente de umor cât să te țină până la următorul show!

Trupa ImPro revine la Cluj-Napoca, într-o formulă mai numeroasă, cu glume proaspete și deschide un nou sezon Comedy Weekend! Și ca să te facem fericit până la capăt, te anunțăm că nu mai trebuie să găsești bonă pentru cei mici, ci poți să vii cu ei, show-ul fiind unul non-vulgar.

impro

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dublă la acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/GzU” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Update: Invitatia a fost castigata de catre Ana Maria Neamțu.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!