Eeatingh – aplicaţie de home delivery în Cluj

by | Dec 7, 2016 | Recomandări

Poate aţi auzit…sau poate nu, de aplicaţia Eeatingh, un sistem online de home delivery, care încă nu se bucură de prea multă notorietate la nivel de Cluj. Eu am auzit de ei pe la sfârşitului anului 2015, atunci când m-am înscris la Publifest, Festivalul Studenţesc de Publicitate, şi a trebuit să lucrez chiar la promovarea offline a acestui nou instrument de comenzi online.

REEA, agenţie web interactivă, este cea care a dezvoltat încă din 2013 această platformă din motive şi nevoi evidente: nu mai vrem să intrăm pe site, să căutăm meniul, apoi şi numărul restaurantului, să vorbim la telefon (poate suntem extraordinar de timizi şi nu ne prea încântă ideea) şi altele. Vrem să dăm două click-uri şi apoi să mâncăm. Şi poate nici cei de la restaurant nu au chef de socializare neapărat. Aşa că, din motive de comoditate, au apărut aplicaţiile de genul.

Iniţial implementat doar în Târgu-Mureş, sistemul este acum prezent în 18 oraşe, printre care şi Constanţa, Iaşi, Craiova, Sibiu şi … Cluj-Napoca. Momentan, se simte faptul că este un proiect început în Târgu-Mureş, căci observăm acolo un număr mult mai mare de localuri de unde poţi alege să comanzi, comparativ cu celelalte oraşe. Au încheiat 29 de parteneriate în Târgu-Mureş, în timp ce în celelalte locaţii, media este undeva la 4-5 restaurante. Noi suntem nerăbdători să se extindă şi aici.

eeatingh

Puteţi descărca aplicaţia (iOS / Android) sau puteţi plasa comanda de pe dispozitivele desktop și vă autentificaţi cu contul de Facebook. Design-ul e simplu, vă prindeţi repejor cum stă treaba, vă alegeţi ce vreţi şi adăugaţi în coş. Uşor de folosit şi rapid.

eeatingh2

Deocamdată, la Cluj au 5 localuri din care poţi alege: Cooper Food Delivery, Yep, it’s funlicious (cu minunatele lor clătite, despre care am scris aici), Pizzeria Giuseppe, DeVille Pizza, Acrobatica şi Gino’s Pizza. Şi pentru că eu m-am gândit să văd care-i treaba cu ei fix în 1 decembrie, Cooper Food Delivery era închis (de super! apreciat că era specificat pe site), am comandat de la Gino’s Pizza. În special pentru că nu aveam poftă de pizza, iar aici era singurul loc în care găsea şi altceva.

Mi-am ales o porţie de paste Al Pollo şi bruschete cu mozarella şi ton şi am plasat comanda. Am aşteptat să primesc o notificare – că au receptat dorinţele mele culinare, un timp de livrare aproximativ, am primit bineînţeles. Timpul estimat era de 60 de minute. În acest timp am refuzat să fac ceva productiv, căci muream de foame, aşa că m-am mai plimbat prin bara de opţiuni. Am văzut că pot schimba oraşul, ceea ce mi s-a părut extraordinar de tare pentru atunci când călătoresc. Pot comanda şi de aici, din Cluj, dar şi când merg vara în Constanţa sau Sibiu, iarna la Braşov, în vizită la prietenii din Oradea. O aplicaţie numai bună pentru acasă şi în deplasare.

eeatingh3 eeatingh1

Chiar în mai puţin de o oră am fost sunată de omul de la delivery. Mâncarea, delicioasă.

În general, experienţa cu Eeatingh a fost una plăcută. Cu siguranţă în viitor vor avea mai multe parteneriate şi vor putea creşte în Cluj, iar eu m-am decis să păstrez aplicaţia, căci nu se ştie când mă loveşte foamea sau gândul de a pleca undeva departe, iar acolo…tot cu foamea mă întâlnesc inevitabil, aşa că am nevoie de un ghid culinar.

Voi aţi încercat aplicaţia? Aveţi de gând?

Tags: eeatingh

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This