8 filme pe care să le vezi în decembrie la cinema

Home $ Cinema $ 8 filme pe care să le vezi în decembrie la cinema

by | Dec 7, 2016 | Cinema, Recomandări

Am intrat oficial în luna sărbătorilor, în care ne permitem să lenevim și să ne răsfățăm mai mult decât de obicei. Iar un film bun e întotdeauna o idee perfectă pentru o seară relaxantă, așa că ți-am pregătit o listă cu cele mai așteptate filme ale lunii decembrie. De la filme de Crăciun, la SF-uri și filme horror, sigur vei găsi ceva pe placul tău. Nu uita floricelele!

premiere-cinema-decembrie-2016

Office Christmas Party și Bad Santa 2
Recunoaște, și tu ai așteptat tot anul filmele de Crăciun. Animații, comedii, drame, toate ne emoționează la maximum și ne fac să intrăm mai repede în atmosfera sărbătorilor. Și pentru că sărbători înseamnă concediu, deci relaxare, am ales două filme de Crăciun, comedii, numai bune pentru o seară cu poftă de râs: Office Christmas Party și Bad Santa 2. Office Christmas Party îți arată cum ar fi dacă viitorul job-ului și al companiei tale ar depinde de o petrecere.

Pe de altă parte, Bad Santa 2 prezintă cum poate fi distrusă o petrecere, o gală de caritate organizată în Ajunul Crăciunului – o poveste cu alt fel de Moș Crăciuni.

Office Christmas Party rulează la Cinema City Iulius (miercuri-joi: 21:00) și Vivo (miercuri-joi:21:20), iar Bad Santa 2 la Cinema City Iulius (miercuri-joi începând de la 14:30) și Vivo (miercuri-joi începând de la 13:00), dar și la Cinema Victoria (joi: 22:30).

Allied
S-a scris și s-a vorbit mult despre Allied și s-au țesut tot felul de intrigi în jurul lui. Poate cel mai așteptat film al lunii este deja în cinematografe, spunând o poveste de dragoste și spionaj din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial. Un lucru pe care, poate, nu-l bănuiai: filmul are la bază fapte reale. Te-am făcut curios?

Filmul rulează la Cinema City Iulius (miercuri-joi, începând cu ora 13:50) și Vivo (miercuri-joi, începând cu 14:50), la Cinema Florin Piersic (joi: 22:30) și Cinema Victoria (miercuri: 20:00 și joi: 17:30).

The Neon Demon
Filmul prezintă parcursul unui model care devine celebru, dar și părțile negative și pericolele industriei. Îl poți vedea la Cinema Victoria (miercuri, ora 15:00).

Rogue One: A Star Wars Story
Anul trecut am primit „cadou” de Crăciun un film Star Wars după mulți ani de așteptare. Nici 2016 nu se lasă mai prejos și vine cu o nouă poveste din celebra serie. Pe scurt, în Rogue One: A Star Wars Story vom afla cum au ajuns rebelii în posesia planurilor din Death Star, dar dintr-o nouă perspectivă decât cea cu care am fost obișnuiți. Premiera filmului este în 16 decembrie; până atunci, may the force be with you!

Underworld: Blood Wars
Dacă tot vorbim despre serii de filme, Underworld revine, după câțiva ani, cu un nou film. Vestea este una bună pentru fani, dar și pentru cei pasionați de filmele cu vampiri.

Poți viziona filmul 3D la Cinema City Iulius (miercuri-joi, începând cu ora 14:10), Cinema City Vivo! (miercuri-joi, începând cu 13:40) și la Cinema Florin Piersic (miercuri 22:30).

The Founder
Știm deja că filmele care au subiecte inspirate din realitate sunt printre preferatele publicului, așa că m-am gândit să îți recomand și The Founder. Filmul spune povestea lui Ray Kroc, fondatorul lanțului de restaurante McDonald’s. Poate și tu te-ai întrebat cândva, în timp ce stăteai la coadă la Mc, cum a început totul. Ei bine, filmul îți va răspunde cu siguranță.

Premiera în România este pe 30 decembrie, o ocazie bună de a încheia anul cu un film reușit.

Prețurile biletelor sunt cuprinse între 10 lei (Cinema Florin Piersic) și 19 lei (Cinema City).

Tu la ce film mergi luna aceasta?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!