WeddFest @ Sala Polivalentă

Home $ Articole $ WeddFest @ Sala Polivalentă

by | Dec 12, 2016 | Articole

În perioada 20-22 ianuarie 2017, avem deosebita plăcere de a vă invita la cea de-a doua ediție a târgului de nunți WeddFest, de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Nunta reprezintă unul dintre cele mai importante momente din viața voastră, motiv pentru care, totul trebuie să fie perfect.

Nimeni nu a spus că e ușor să organizezi o nunta, mai ales că trebuie să începi pregătirile din timp, însă tot ceea ce vă doriți e posibil.

Cum ar suna ,,Pot să îmi organizez nunta într-o zi”?. Da, chiar se poate întâmpla acest lucru. Tot ce trebuie să faceți este să veniți la WeddFest, unde va asigurăm că veți găsi tot ceea ce vă imaginați.

SEE IT – aveți o gamă largă de oferte din fiecare tip de servicii/ produse de profil din care puteți alege, defilările vă vor prezenta colecțiile pentru a vă putea alege ținuta, iar programul artistic vă va ajuta să alegeți tipul de entertainment potrivit evenimentului vostru

TRY IT – puteți să testa calitatea produselor/ serviciilor prezente în expoziție
– puteți degusta preparatele restaurantelor/ cofetăriilor într-un cadru plăcut

FEEL IT
– învață să fii o mireasă relaxată la workshopurile noastre, învață să te bucuri de această experiență în timp ce specialiștii aleși îți organizează nunta mult visată

BOOK IT
– economisiți timp și bani!
Contractați toate serviciile de care aveți nevoie, la prețuri optime, profitând de ofertele expozanților, cu un singur drum la WEDDFEST.

weddfest

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!