Cum a fost prima mea experiență la patinoar

Home $ Articole $ Cum a fost la $ Cum a fost prima mea experiență la patinoar

by | Dec 16, 2016 | Cum a fost la

Timpul studentului este mereu limitat de facultate, lucru sau teme, iar din acest motiv începem să preţuim şi să redistribuim orice clipă liberă într-un mod cât mai eficient. Ieri am avut marea fericire de a simţi două ore de libertate şi am decis să-mi petrec timpul cât mai distractiv, cu gaşca undeva prin oraş.

???

O fotografie postată de Răzvan snap:darabana.razvan (@razvan.r96) pe

Primul lucru ce mi-a atras atenţia în centrul Clujului a fost patinoarul plin cu lume veselă şi melodiile frumoase de Crăciun. M-am gândit că “asta e!”, nu am patinat niciodată şi e timpul pentru ceva nou. După ce mi-am cumpărat bilet cu 25 lei şi m-am schimbat de încălţăminte, am fost anunţată că putem intra pe portiţa de metal pentru patinaj.

Spre fericirea mea, pentru patinatorii începători au fost amplasate bări ajutătoare, de aceea m-am simţit în plină siguranţă în toate cele 90 de minute. By the way, gheaţa a fost bine prelucrată, iar riscul de împiedicare este minim, fapt ce mi-a dat mai mult curaj pentru cutreierarea suprafeţei întregului patinoar.

În scurt timp am început să mă obişnuiesc cu această “plutire” graţioasă pe gheaţă şi chiar am simţit nevoia de a-mi cizela calităţile unui patinator amator. Aceste nouăzeci de minute mi-au oferit o zi de neuitat împreună cu cei mai dragi oameni de aici, o cădere pe cinste pe care am memorat-o pentru totdeauna, multe zâmbete, emoţii şi glume, iar cel mai improtant, m-a făcut să simt din nou spiritul sărbătorilor de iarnă.

Recomand cu mare drag tuturor să vă înarmaţi cu voie bună, dispoziţie la maxim şi să vă puneţi la încercare calităţile de patinator alături de cei dragi. Iar pentru cei mai puțin curajoși, sunteţi bine veniţi la un vin fiert şi turtă dulce în Târgul de Crăciun amplasat vis-a-vis de patinoar. Ce spuneţi, mergem?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!