Lunchbox City este acum Hugo City

Home $ Știri Cluj $ Lunchbox City este acum Hugo City

by | Dec 23, 2016 | Știri Cluj

În urma unui amplu proces de rebranding al restaurantului Lunchbox City, actualul restaurant Hugo City s-a deschis recent pentru clujeni. Acesta se alatură deja cunoscutului Hugo The Office, mergând pe același concept care să servească atât clienții business care doresc să servească masa de prânz la noi și nu au prea mult timp la dispoziție, cât și doritorii de un moment de răsfăț într-un loc primitor.

hugo-city-cluj-napoca

Prin urmare, restaurantul va funcționa în regim a la carte pe tot parcursul zilei (L-V: 8.00 – 20.00, S-D: 10.00 – 22.00), suplimentat cu o linie de self-service intre orele 11.00 -16.00, pentru eficiență în servirea clienților care nu dispun de prea mult timp.

Pe parcursul celor trei săptămâni de amenajare, ne-am străduit să facem din restaurantul Hugo un loc cald, plăcut, în care să te simți binevenit și să îți placă să zăbovești. Ne place să credem că am reușit.

hugo-city

Vă invităm, așadar, în aceeași locație din centrul Clujului, Bd. 21 Decembrie 1989 Nr. 13-15, cu un design nou, fresh, plăcut, care amintește de atmosfera retro-chic a anilor ’70 și cu preparate din bucătăria internațională, dar și tradițională.

hugo-city-cluj

Informații și rezervări la: [email protected] sau 0752133546.
Facebook / Site

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!